Ebay Hakkında Bilgi İstiyorum
-
Alacağın adamla irtibata gec kutunun içine veya görünür bir yerine ''doğum günün kutlu olsun'' yazdır büyük ihtimal geçirirler ama tam bilmiyorum :|
-
Fedex'ten not geldi ya bir irtibat numarası verdiler. Sanırım vergi ödenecek.
-
sergilenen arabalar gerçekten süper :)
-
Evet, adamlar açıp bakmışlar ürüne, bu 30 dolardan fazladır diye karar kılmışlar. Bana bir numara verdiler, satıcı gerçek fişi bu numaraya yollasın dediler. Ben de satıcıya ilettim, bakalım nolacak.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Evet, adamlar açıp bakmışlar ürüne, bu 30 dolardan fazladır diye karar kılmışlar. Bana bir numara verdiler, satıcı gerçek fişi bu numaraya yollasın dediler. Ben de satıcıya ilettim, bakalım nolacak.
-----------------------------hocam 500 dolarlık bir kamera lensi var bunu ebaydan alsam buda gümrüğe takılırmı acaba ? ürünün ikinci eli türkiyede 1.200 tl. eğer bu ürün gümreğe takılırsa bana 500 dolar + ne kadar vergi kitlerler ? :|
-
Gümrüğe takılacağı kesin de, vergi ne kadar gelir bilmiyorum. Ben de görücem işte, benim dürbüne ne kadar vergi isteyecekler.
-
Gümrüğe Takılırsa almanın bir manası yok o zaman :| kamera lensi takılmaz diye düşünüyordum :/
-
Hacı dürbün takıldı.
-
bilirem bilirem okudum :i napalım hacı döte giren şemsiye açılmaz. bizde tr den alıcaz artık lensi :| sanada geçmiş olsun la :|