Efes Sonunda Yapmiş Efes Yeşil
-
2000 lerde vardi bu bira efes yesil sonra her nedendir bilmem 2004 de kalkti piyasadan. Efesin derdi ise son zamanlarda piyasada geri kalmaya baslamasi gerek ithal biralarin taninmasi gerek tuborgun ataklari efesin tekelini sarsmaktadir sonuc olarak turkiye piyasasina efes, cesitleri sokmaktadir.
-
extra shot dedikleri bumu oluyor (küçük bira, %9 civarı alkol, mide ağrısı yapmayan ?)

vay mk.. :)
DE5TROY3R tarafından 14/Ağu/14 23:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Şuna kısaca miller'ın yandan yemişi desene la :D
-
o değilde alkole deli zam geldi çok pahalı .
-
Ya geçen kaç tane markette aradım bunu bulamadım bi de yaygınlaşaydı iyiydi... Harbiden su gibi lıkır lıkır gidiyo.
-
ahanda buldum :D
-
özel seriyi içince başka bira içmek iştemiyorsunuz.
ben şahsen bira içen biri değilim. şişiriyor çünkü. şaşıyorum önceleri 5-6 tane tuborg gold u neremle içiyormuşum nasıl sığdırıyormuşum acaba.
tekila içtiğim günden beri tek içkim tekila oldu. fakat sonra özel seri yi gördüm 1 tane denemek için aldım.
gerçekten harikulade. miller gibi saman tadı yok, normal bira gibi acılık yok. alkol oranı aynı ve lıkır lıkır gidiyor.
özel olarak yüksek standartta üretilen seriymiş bu. Soğuk tanklarda dinlendiriliyormuş..
bira severlerin 1 kez denemelerini tavsiye ederim
-
Efes hamallık Guinness rahatlık Tuborg krallıktır :) Hergün alkol alan biri olarak ayda 4 bira içerim sadece onda da Tuborg' tan şaşmam ısınamadım Efes' e :/
-
sRcN bunu yazdı
Efes hamallık Guinness rahatlık Tuborg krallıktır :) Hergün alkol alan biri olarak ayda 4 bira içerim sadece onda da Tuborg' tan şaşmam ısınamadım Efes' e :/
efes dediğin markadır hocam , tuborg da öyle.
hangi birasını kastediyorsun ki ? :) evet standart efes amele power. ama dierleri öyle degil.
-
birayı sittiret de midye ile limonu koymayaydın iyiydi..