Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Efsane Olmuş Parçalar Lazım.
Efsane Olmuş Parçalar Lazım.
-
pink floyddan git, herkes bilir, bilmeyenin de hoşuna gider.
efsane parçalardan bi buket yapayım
-comfortably numb
-wish you were here
-have a cigar
led zeppelin de çalabilirsin
-stairway to heaven
deep purple dan bi iki parça da iyi gidecektir
-soldier of fortune
scorpions çal
-i'm still loving you olsun mutlaka bikaç tane daha kafana yatanlardan ekle.
-eric clapton - you look wonderful tonight çal
-chris isaac'ten wicked games çal
diyeceğim o ki progresif rock çal.70-80lerin efsane gruplarından bikaç parça elbet herkes bilir.yukarda yazdığım şarkıları bilmeyenleri de atın aranızdan zaten.
müridlere tavsiye : oldukça eksik bi liste oldu ama bu ve bunun gibi parçaları mutlaka hatmedin, genç bayanların bulunduğu bi ortamda çaldığında şarkıyı bilmeniz ve sözleriyle söylemeniz sizin için baya önemli bi puan olur.serdar ortaç gençliği olmayın.apaçi apaçi müzikler de dinlemeyin.heavy metalcilikte de ekmek yok.hepsinden önemlisi bunlar hakikaten şahane şeyler.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
pink floyddan git, herkes bilir, bilmeyenin de hoşuna gider.
efsane parçalardan bi buket yapayım
-comfortably numb
-wish you were here
-have a cigar
led zeppelin de çalabilirsin
-stairway to heaven
deep purple dan bi iki parça da iyi gidecektir
-soldier of fortune
scorpions çal
-i'm still loving you olsun mutlaka bikaç tane daha kafana yatanlardan ekle.
-eric clapton - you look wonderful tonight çal
-chris isaac'ten wicked games çal
diyeceğim o ki progresif rock çal.70-80lerin efsane gruplarından bikaç parça elbet herkes bilir.yukarda yazdığım şarkıları bilmeyenleri de atın aranızdan zaten.
müridlere tavsiye : oldukça eksik bi liste oldu ama bu ve bunun gibi parçaları mutlaka hatmedin, genç bayanların bulunduğu bi ortamda çaldığında şarkıyı bilmeniz ve sözleriyle söylemeniz sizin için baya önemli bi puan olur.serdar ortaç gençliği olmayın.apaçi apaçi müzikler de dinlemeyin.heavy metalcilikte de ekmek yok.hepsinden önemlisi bunlar hakikaten şahane şeyler.
-----------------------------Oh be iyiki yazmamışsın;
Pink Floyd - Hey you.
Motörhead - (Don't need) Religion
-
ilk beşinide yeni duydum :D hatta dinlemek için playa bile basmadım şuan, belki bi gün.... :D
-
Atomic Fireballs - Man with the hex
-
-
yanak bunu yazdı:
R.E.M Losing My Religion
http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg&ob=av2n
-----------------------------Çoğumuz biliyor olsakda bence türk gencinin kulağına aşina olmamışdır bu müzik daha :)
-
Eredanne bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
R.E.M Losing My Religion
Çoğumuz biliyor olsakda bence türk gencinin kulağına aşina olmamışdır bu müzik daha :)
-----------------------------Bu vesile ile aşina olur :D
-
süper elinize sağlık
-
blur-song 2 pink floyd-see emily play (herkes sevmez ama hep hosuma gitmistir) the beatles- cant buy me love (biraz eski olsa da kulak asinaligi vardir.) bide araya bir iki tane frank sinatra sıkıstır nostalji olsun misal mambo italiano, i did it my way, fly me to the moon telden baglaniyorum link veremicem kusura bakma aklima bunlar geldi.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------ilk beşinide yeni duydum :D hatta dinlemek için playa bile basmadım şuan, belki bi gün.... :D
-----------------------------adam fight clubu izlememiş, onu da bırak godfather'in müziğini yeni duydum dedi. Git atla diyecemde 3-5 katlı bina az sana everestten aşağı bırak kendini anasını satıyım :D
yardım edip iyi parçalar veren herkese çok çok teşekkürler beyler. keşke 2. mesajı alsaydım arşiv yapardık yav :|