Ege-Akdeniz 6 Gunluk Tura Cikiyorum - Compi
-
hea bi ara eli yüzü düzgün kız almaya gidicektin dime :B
-
bu kis bornova kucukparkta iso yu bekliyorum , 2tane hatun yanasti , guzel vakit gecirelimmi yasuklu dedi :D , bi siktirn gidim askimi bekliyorum dedim ,2dk sonra iso geldi yaninda orhan :D ...kucukparki bilirim haci :D
-
bara geliriz erk ver sen adını barın.
-
compi alanyaya gelirsen beklerim
-
nereye gidersen git ama yine buraya dön :P
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------bara geliriz erk ver sen adını barın.
-----------------------------
yer fıstığı ya da kampana olacak o kadar :D -
ComputerWolf bunu yazdı:
bu kis bornova kucukparkta iso yu bekliyorum , 2tane hatun yanasti , guzel vakit gecirelimmi yasuklu dedi :D , bi siktirn gidim askimi bekliyorum dedim ,2dk sonra iso geldi yaninda orhan :D ...kucukparki bilirim haci :D
-----------------------------o kadar yavsadiklarina göre tro olabiliteleri var :D
-
marmarise gelirsen görüşelim compi ayrıcana konaklamayı düşünürsen ayarlarım yerini... :)
-
fethiye ye gidersen 12 adalar tekne turu var mutlaka git.koylar çok fena cennet gibi a.g
ve mutlaka ama mutlaka git diyeceğim bir yer daha var Safari turları düzenleniyor.oraya da kesinlikle git su savaşı fln oluyor manyak.fotograflar yanımda degıl olsaydı koyardım buraya,bende 2 hafta once geldim fetiyeden cok fena yerler var.
ölüdenize zaten gidersin soylememe gerek yok - bide hacı paran varsa paraşüte bin on numara
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------bara geliriz erk ver sen adını barın.
hacı naz iyi çalıyodu sting-red hot falan kuşadasına gitmişler yaz için...barry olur(duman çalıyor) baROCKa var...olmadı k.park sevgi yolu girişinde bi kafede bi biraya veren kız var(compu için:D)...