EGE Bilgisayar Mı KOCAELİ Mekatronik Mi???
-
Selam arkadaşlar;
izmir ve kocaeli de yaşam, çevre, kampüs ve eğitim hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Ayrıca Sizce hangi bölümü seçmeliyim??
-
Ege Bilgisayar iyidir hoştur, kampüsü, ortamı, yeri, koşulları iyidir, diğeriyle ilgili bir fikrim yok.
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Ege Bilgisayar iyidir hoştur, kampüsü, ortamı, yeri, koşulları iyidir, diğeriyle ilgili bir fikrim yok.
-----------------------------rulzzz
-
mekatronik bölümünü türkiye de ilk açan kocaeli üni dir hocam. şuan 3-5 ünide var mekatronik. bilgisayar heryerde
ben olsam kocaeliye giderdim.
-
mekatronik daha iyi bir gelecekmiş gibi duruyor. bununla birlikte iki bölümü karşılaştıracak bilgiye ve kocaeli hakkında bir fikre sahip olmadığımı da eklerim.
ancak senin yerinde olsam egedeki güzellikleri dikkate alarak hiç düşünmeden seçerdim. kocaelide kararını değiştirebilecek bişey var mı hiç bilmiyorum.
kararının içine sinmesine dikkat et, sonradan pişman olmak kötüdür.
-
hocam mekatronik te bilgisayar mühendisliği esnasında öğrenmen gereken programlamayı zaten öğreneceksin. Bunun haricinde alacağın derslerin önemli bir kısmı mekatronikle ortak olacak.
Mekatronikte fazladan makine ve robot teknolojileri üzerine birşeyler öğreneceksin... DÜnyada ilerleyen yıllarda daha da popüler olacak bir olay... Zira şuan Japonya, Amerika ve Çinde gerçek anlamda ilgi gösteriliyor. Ancak uzun vadede çok ama çok daha ileri gidecek bir olay... Mekatronik gelecek açısından daha iyi bir seçtim.
Bunun haricinde ortam koşulları ile ilgili seçim şansın varki o da zaten kısaca izmirli kızlar ve kocaeli olarak karşılaştırılabilir. sana kalmış bir durumdur. Ben olsam mekatronik derdim ama... Ne yapayım seviyorum bilimi... Nerde daha fazla bilgi edinme imkanı var orada ben. :D
-
mekatronik okuyanların imza yetkisi bile yok şimdilik bildiğim kadarıyla.
yalnız çok acı bir durum var ki millet ne seçeceğini bilmiyor, bilemiyor. mühendislik diyen en az 5 arkadaşım dün itibariyle aile baskısı yüzünden tıp seçmeye karar verdi. inşallah yürütebilirler. ama bu sınav odaklı sistem yürüdükçe bizden bir bok olmaz.
-
mekatronik seç kanımca. Tanıdığım herkes o bölümü istiyor ne varsa :D
-
Kocaeli Mekatronik tabiki de.
İzmir'inde ortamı başka ama .
-
peki bilgisayarın geleceğini nasıl görüyorsunuz? iş bulma kazanç durumu olarak?
-
GNDZYRYN bunu yazdı:
-----------------------------
peki bilgisayarın geleceğini nasıl görüyorsunuz? iş bulma kazanç durumu olarak?
-----------------------------valla herkes bilgisayar diye tutturmuş o yüzden pek bir cacık olacağını sanmıyorum :) Kendimi geliştiririm diyorsan orası ayrı. Ben lisede staj yaparken bir bayan gelmişti bilgisayar mühendisliğinde okuyordu. Kızın bildiği tek şet c#.Net te basit bir kaç program yazabilmek. Ben meslek lisesi öğrencisiydim ozaman ben öğretiyordum buna :D