folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder EGE Bilgisayar Mı KOCAELİ Mekatronik Mi???

EGE Bilgisayar Mı KOCAELİ Mekatronik Mi???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

bilgisayar öper mekatronigi :) hatta ege > kocaeli oldugundan, ege bilgisayar diyorum haci.

I find your lack of faith disturbing.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

Ege bilg rulez...

Evet cok ilerliycek cok güzel olucak meka müh ileride belki ama bir bilgisayar mühendisi asla ve asla açıkta kalmaz günümüzde (eğer kendini iyi yetiştirirse, boş zamanlarında projeler vs yaparsa).

üstelik egenin ortamı güzeldir. Sonuçta izmir...Kocaelide aşırı pahalı değil istanbula göre...diğer şehirlerin drumlarını bilmediğimden birşey diyemem ama işini biliyorsan rahat geçinirsin sorun olmaz yani...

Dipnot: Kocaeli elektronik ve haberleşme müh okudum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

kocaeli mekatroniği öne aldım hayırlısı bakalım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Cupofcoffee bunu yazdı:
    -----------------------------

Kocaeli Mekatronik tabiki de.

İzmir'inde ortamı başka ama .

katılıyorum. izmirin ortamı çok hoş kocaeli nasıl bilmiyorum ama sırf okumak için gidiceksen kocaeli ama ortamda olsun diyosan :D izmir

Zamanı durduramazsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Agreesive
    Agreesive's avatar
    Erkek

İzmir tabiki ortamıyla güzelliğiyle bir numara...Kocaeline gelince kou işletme mezunuyum sosyal olanakları iyi üniversite umuttepe yerleşkesinde yeni bir yapılaşmadır üniversite binaları daha 0 kilometredir :) kampüs ortamı festivaller güzeldir eğitimide iyidir kardeşş.

Dostu Çok Olanın Kervanı Kesilmez.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

mekatronik okuyanların imza yetkisi bile yok şimdilik bildiğim kadarıyla.

yalnız çok acı bir durum var ki millet ne seçeceğini bilmiyor, bilemiyor. mühendislik diyen en az 5 arkadaşım dün itibariyle aile baskısı yüzünden tıp seçmeye karar verdi. inşallah yürütebilirler. ama bu sınav odaklı sistem yürüdükçe bizden bir bok olmaz.

Keşke öyle bir ailesi olsaymış. Tıp tutuyorsa Hakkari Tıp'a git hoca mühendislik seçme, bizim ülkede zor, değeri yok :(

Yurtdışına çalışmaya gidicem diyorsan mühendis ol diğer türlü o dediklerinden çok büyük beklentilerin olmasın. Bir forumda doktor ve mühendislerin durumunu tartışmışlardı senden on-on beş yıl önceki sınava giren kuşaklar, ben Türkiye bilmem kaçıncısı olup mühendislik yazmıştım halbuki tıp yazaydım arkadaşlarım gibi böyle böyle olurdu, aaaaaah aaaaaaah diye kahroluyorlardı.

Şu anda hala öyle şartlar, Tıp bana uymaz diyerekten mühendislik düşünmüştük, mezun olduktan sonra şimdiki aklım olsa kesinlikle Tıp seçerdim diye düşünüyosun. Geçen sene @Valira adlı müride de dedik Tıp seçme diye o da mühendislik seçti mezun olunca görürüz :) Onu kurtaramadık bari sen git.

Gelecek ve şartlar açısından Tıp daha güzel. Bırak biraz daha zor ve uzun olsun ama sonu daha güzel.

Hasta her zaman var olucaktır, artan nüfusla birlikte mutlaka büyük bir potansiyel her zaman var olacaktır.,

O yüzden her zaman kıymetini koruyacaktır ( hastalıkları tamamen yok edecek bir formülun bulunamayacağını düşünürsek )...

Yok ille de Kocaeli ya da Ege diye soruyorsan Yanlış yapıyorsun AMA KESİNLİKLE EGE BİLGİSAYARI SEÇ... Mekatronik yurtdışına gitmeyeceksen cııııık, olmaaaaaz...

Bilgisayar da kendini geliştirirsen bağımsız iş yapabilirsin ama ötekinde öyle bir şansın hiç yok...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ege bilgisayar derim ben.. devlette de özel de de her alımda bilgisayar mühendisi var. Mekatronik nadir gördüm.

Ayrıca makine de elektronik de zor iki bölüm. bu ikisini birleştirip 4 senede nasıl bir verim almayı düşünüyorlar öğrencilerden anlamış değilim.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

mizahi bunu yazdı:

Ege bilgisayar derim ben.. devlette de özel de de her alımda bilgisayar mühendisi var. Mekatronik nadir gördüm.

Ayrıca makine de elektronik de zor iki bölüm. bu ikisini birleştirip 4 senede nasıl bir verim almayı düşünüyorlar öğrencilerden anlamış değilim.

4 senede çocuk büyüyo yürüyo konuşa biliyo kaç yaşındaki insanlarda 4 senede bi meslek öğrensin :)

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GNDZYRYN
    GNDZYRYN's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

mekatronik okuyanların imza yetkisi bile yok şimdilik bildiğim kadarıyla.

yalnız çok acı bir durum var ki millet ne seçeceğini bilmiyor, bilemiyor. mühendislik diyen en az 5 arkadaşım dün itibariyle aile baskısı yüzünden tıp seçmeye karar verdi. inşallah yürütebilirler. ama bu sınav odaklı sistem yürüdükçe bizden bir bok olmaz.

Keşke öyle bir ailesi olsaymış. Tıp tutuyorsa Hakkari Tıp'a git hoca mühendislik seçme, bizim ülkede zor, değeri yok :(

Yurtdışına çalışmaya gidicem diyorsan mühendis ol diğer türlü o dediklerinden çok büyük beklentilerin olmasın. Bir forumda doktor ve mühendislerin durumunu tartışmışlardı senden on-on beş yıl önceki sınava giren kuşaklar, ben Türkiye bilmem kaçıncısı olup mühendislik yazmıştım halbuki tıp yazaydım arkadaşlarım gibi böyle böyle olurdu, aaaaaah aaaaaaah diye kahroluyorlardı.

Şu anda hala öyle şartlar, Tıp bana uymaz diyerekten mühendislik düşünmüştük, mezun olduktan sonra şimdiki aklım olsa kesinlikle Tıp seçerdim diye düşünüyosun. Geçen sene @Valira adlı müride de dedik Tıp seçme diye o da mühendislik seçti mezun olunca görürüz :) Onu kurtaramadık bari sen git.

Gelecek ve şartlar açısından Tıp daha güzel. Bırak biraz daha zor ve uzun olsun ama sonu daha güzel.

Hasta her zaman var olucaktır, artan nüfusla birlikte mutlaka büyük bir potansiyel her zaman var olacaktır.,

O yüzden her zaman kıymetini koruyacaktır ( hastalıkları tamamen yok edecek bir formülun bulunamayacağını düşünürsek )...

Yok ille de Kocaeli ya da Ege diye soruyorsan Yanlış yapıyorsun AMA KESİNLİKLE EGE BİLGİSAYARI SEÇ... Mekatronik yurtdışına gitmeyeceksen cııııık, olmaaaaaz...

Bilgisayar da kendini geliştirirsen bağımsız iş yapabilirsin ama ötekinde öyle bir şansın hiç yok...

çok iyi yazmışsın da tıp gelse gitmez miyim be abi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

walla kardeş ben mekatronik okuyorum iyi gelecek vadeden bir bölüm ama sana diyeceğim şu ne yapmak istediğine kararı sen ver çünkü onun bnun demesiyle bir yerler seçersen çok pişman olursun bi işi iyi yaptığın sürece asla aç kalmazsın hatta türkiyede hangi işin ucundan nasıl tutacağını bilirsen de deme keyfine yatarak bile para kazanırsın. bu arada bence en güzel yer izmir:D teoride de mekatronik bilgisayar müh. 5 basar:D ama pratik sana kalmış

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
Toplam Hit: 6677 Toplam Mesaj: 35