Ege Bölgesi Kamplık Alanlar
-
11 - 31 Ağustos arası bende izmirden çıkışlı kaşa doğru tüm sahil şeridini gezeceğim. :) öncesinde gidip gelirsen deneyimlerini paylaş hocam. :)
-
İzmir / Mordoğan / Karaburun es geçmeyelim lütfen :)
-
Salda gölü eskisi gibi değil diyorlar doğru mudur ? instagrama foto koycam diye milletçe mına konmuş sanırım.
-
Teşekkürler arkadaşlar, çok güzel tavsiyeler verilmiş.
İlk Bozcaada'dan başlayacağım sanırım sonra dediğiniz yerlerin uyanlarına uğrayarak İzmir'e doğru inerim.
@ShockMan teşekkürler hocam.
GusFring tarafından 19/Tem/18 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Cesnist bunu yazdı
Salda gölü eskisi gibi değil diyorlar doğru mudur ? instagrama foto koycam diye milletçe mına konmuş sanırım.
+1
-
rappermcs bunu yazdı
11 - 31 Ağustos arası bende izmirden çıkışlı kaşa doğru tüm sahil şeridini gezeceğim. :) öncesinde gidip gelirsen deneyimlerini paylaş hocam. :)
Aynısını bende yapacağım hocam. Bu güzergahda mutlaka görülmesi gereken yerleri çıkarttın mı kardeşim?
-
dekatlona gidiyorsun tek tuşla şak diye kurulan çadır alıyosun eğer yok ise
kamp malzemelerini saymıcam olduğunu varsayıyorum
akyaka datça akbük ören
buralar güzel yerler
-
Gece sakat bir durum olmuyor mu? Ayı, vahşi yaban hayvanlarından nasıl korunuyorsunuz? Banyo, wc nasil oluyor?
-
Pikacu bunu yazdı
Gece sakat bir durum olmuyor mu? Ayı, vahşi yaban hayvanlarından nasıl korunuyorsunuz? Banyo, wc nasil oluyor?
araçla gittiğimiz etrafta hiç bir medeniyet olmayan bir koyda ben damacana ile su götürmüştüm içme suyundan ayrı 2 gün boyunca 4 kişi duş aldık genede bitmedi.
yaban hayvanlarının sıkıntı olduğu özel bölgeler var kuş adası dilek yarımadası milli parkı mesela domuzlar hiç birşeyden korkmaz yemeğin kokusunu aldımı sürü halinde arabaya bile saldırırlar taş vs atsanda umursamaz sadece yiyeceğe odaklanır yaban domuzu kurtulmak için oyalayacak kadar yiyecek bırakıp kaçabilirsin ama onun dışında muğla tarafı sahillerde çok yiyecek kaynağı olmadığı için fazla hayvan olmuyor en fazla inek.
denize bukadar yakın yerde hiç ayı görmedim sadece domuz gördüm
wc işi ise sahilin biraz gerisinde bi çukur açıp içine yapacaksın tabiki yaninda tuvalet kağıdı yada o yoksa bile peçete oda yoksa yaprak kullanabilirsin bol su ve sabun.
fakat sürekli gezmek yerine bir bölgede uzun süre kalacaksan lüx taşınabilir tuvaletler var onlardanda kurabilirsin ama sırt çantasına sığmaz öyle bir kamp için araç ve bol malzeme gerekir
bu söylediklerim bakir koylar için yoksa akyakada kamp alanında yada akbükte tuvalette var duşta elektrikte yemekte sadece uyuma işini çadırda yapıyorsunuz
-
rappermcs bunu yazdı
hocam izmir çıkışından fethiyeye kadar çok güzel yerler var bırak 20 günü 20 ay gezsen bitmez pc başına geçtiğimde önereceğim yerler var hepsini yazarim