Ege Bölgesi Kamplık Alanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaptanankara
    kaptanankara's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    kaptanankara bunu yazdı Marmaris, 

Bizde arkadasla dun aksam kamp muhabbetini konusuyorduk iyi oldu bu

hocam marmariste nerde kamp yapabiliriz 

Çubucak Orman Kampı var civarda. Ben Altınkum Kamping'de konaklamıştım. Kafa dinlemelik bir yer ama denizi epey dalgalı.

Avukat (Ceza ve Hukuk Davaları), Marka Vekili (Marka, Patent, Tasarım Tescili)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

Gece sakat bir durum olmuyor mu? Ayı, vahşi yaban hayvanlarından nasıl korunuyorsunuz? Banyo, wc nasil oluyor? 

araçla gittiğimiz etrafta hiç bir medeniyet olmayan bir koyda ben damacana ile su götürmüştüm içme suyundan ayrı 2 gün boyunca 4 kişi duş aldık genede bitmedi. 

yaban hayvanlarının sıkıntı olduğu özel bölgeler var kuş adası dilek yarımadası milli parkı mesela domuzlar hiç birşeyden korkmaz yemeğin kokusunu aldımı sürü halinde arabaya bile saldırırlar taş vs atsanda umursamaz sadece yiyeceğe odaklanır yaban domuzu kurtulmak için oyalayacak kadar yiyecek bırakıp kaçabilirsin ama onun dışında muğla tarafı sahillerde çok yiyecek kaynağı olmadığı için fazla hayvan olmuyor en fazla inek. 

denize bukadar yakın yerde hiç ayı görmedim sadece domuz gördüm

wc işi ise sahilin biraz gerisinde bi çukur açıp içine yapacaksın tabiki yaninda tuvalet kağıdı yada o yoksa bile peçete oda yoksa yaprak kullanabilirsin bol su ve sabun. 

fakat sürekli gezmek yerine bir bölgede uzun süre kalacaksan lüx taşınabilir tuvaletler var onlardanda kurabilirsin ama sırt çantasına sığmaz öyle bir kamp için araç ve bol malzeme gerekir

bu söylediklerim bakir koylar için yoksa akyakada kamp alanında yada akbükte tuvalette var duşta elektrikte yemekte sadece uyuma işini çadırda yapıyorsunuz

Eyvallah. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek

Balıkesir /Burhaniye/Ören / Cennet Camping

Balıkesir /Edremit / Kaz Dağı Zirvesi / Hızır Camping

Dante_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dante_
    Dante_'s avatar
    Erkek
    Dante_ bunu yazdı

Balıkesir /Burhaniye/Ören / Cennet Camping

Balıkesir /Edremit / Kaz Dağı Zirvesi / Hızır Camping

İzmir / Dikili / Bademli Köyü de iyidir .

Dante_
Toplam Hit: 3898 Toplam Mesaj: 25
kamp camping