Ege Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------ben ege iletişim fak. de okuyorum..arkadaşlarım var ee de memnunlar..üstelik ege üniversitesi yaşananılacak en guzel universite diyebilirim devlet üniversitesi olarak
-----------------------------kaç tane üni gördün merak ettim.
-
Allah gönlüne göre versin hocam..
Ulan bende açarım seneye böyle konular İNŞALLAH..
-
kardeşim mühendisliğini pek bilmiyorum da sana şunu diyeyim ege harika bir üniversite. küçükpark gibi bir ortamın olacak tamamen bir sex şehri bana kalırsa. rahat relax trafık rahat büyük şehir karısı kızı bol, hayat ucuz tavsıye ederım....
-
orda okunmaz birader karıya kıza kendini bi kaptırdın mı okul bitmez ben söyliyiö ben tübitak yarışlarına gittim ege öğrenci köyünde kaldık ona buna bakarken söliceğim lafı unutuorum lan bu kadar mı afet olunur wary arkadaşş...
-
hoca artık geçti mühendisliğin modası ya bırakın artık şu kült meslekleri napcan orda ? ee işte mühendis elektrk felan bırakın abi gidip orda kalkülüs kasacağına git moeleküler biyoloji ve genetik oku olmadı genetik oku biyo teknoloji oku tıp oku. ne kız var ne bişey anti sosyal olacan mal mal hocalara denk gelecen kalacan derslerden okul uzayacak yaz okuluna kalacan boşwersene ya seçmeyin mühendislik felan sırf "mühendis" diye yakmayın hayatınızı.
Not: Sözüm tüm mühendisleri kapsamıyor sakın bana bunun muhabbetini etmeyin. Mühendisli olabilirsiniz işinizi sevebilirsiniz polemiğe girmeyin benle :)
Not 2: Abi ben 3 yaşından beri mühendislik istiyorum deli gibi ilgimi çekiyor felan diyorsan en kral meslek olur senin için o başka tabi
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------ben ege iletişim fak. de okuyorum..arkadaşlarım var ee de memnunlar..üstelik ege üniversitesi yaşananılacak en guzel universite diyebilirim devlet üniversitesi olarak
-----------------------------kaç tane üni gördün merak ettim.
-----------------------------
9 tane