folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğer Sosyallik Buysa Ben Asosyalim

Eğer Sosyallik Buysa Ben Asosyalim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ALLAH akıl fikir ve sosyalik versin alta ki amin senindir.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

sanıyorum şair şunu demek istemiş:

daha önemli faydalı şeyler var ulan, faydasız faydasız mı yaşıyayım çay bahçelerinde kahve köşelerinde sürteyim

hürüm özgürüm kimseye yaranıcam diye istemediğim olmadığım biri gibi davranamam

özelim var benim mahremiyet diye birşey var herkesin de özeli kendine ottan boktan şeylerinizi dinlemek zorunda değilim

birlikte olacağım insan beni olduğum gibi kabul etmeli aksi halde kimse için şaklabanlık alengirli işler yapamam ben benim

şu meymenetsiz insanlara bilimi sevdiremedim ya profesörlüğe de atom fiziğine de lanet olsun

hocam kıfayet sözcüğünde biraz takıldım şairi burada anlayamadım

şimdi sorun ben de mi a.q

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Sıçmak dedin de aklıma bu geldi :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

%60-70 lik kesim ergen daha. İnanın arkadaşlar bunlar çok takılacak şeyler değil. İnanın gözünüzü kapatınca geçiyor. 

Şimdi sakin olun ve malum link i direk ortaya atacak harfe basın tarayıcınızda. Masturbasyon çok eğlenceli ve iyi tasarlanmış bir simülasyondur. Bunun yanında vucüdunuza hormonal denge getirir ve 12 saat şiddet eğilimi göstermezsiniz. Sakin olun ve masturbasyon yapmaya devam edin. Geçicek.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hocam dışarı çık, kendi istediklerini yap istemediklerini yapma, senin yaptıklarını yapan senin istediklerini isteyen bir sürü insan tanıyıp onlarla takılmaya başlayacaksın, sonra belli faaliyetlerin olabilir. Sadece hobinden yada eğlenmek için yaptığın şeyden ötürü de ayrı bir çevre edinebilirsin. Sosyallik başkalarının istediği gibi olmak değildir kendine toplumda yer bulup çevre edinmek zamanının bir kısmını yada büyük bir kısmını yalnız geçirmemektir, aslında tam bir tanımı da yok. Eve tıkılıp kalmaman yeterli.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

dostum anladığım kadarıyla mavi ekran hatası vermişsin ve sistemin her an çökmek üzere (: 

Dışarı çık bi hava al gez dolaş, cidden bilgisayar başında çok fazla durmak insanın psikolojisini bozuyo..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler sosyalde olsak asosyalde olsak tamamen başka bir mahlukatta olsak ölücez enkaliteli ve eğlenceli geçirdiğiniz zaman bile bir anlık sonsuza kadar sürmüyor insanlık bu zamana kadar böyle şeylerle uğraşıcağına uzun yaşamanın formülünü araştırsıyda ha ozaman derdim bak sosyal olmak yada asosyal olmak önemli ben öldükten sonra mikerfim sosyal olmayı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Pub da barda çekilmiş 3 kişilik ve önlerinde bira şişesi olan kızlı erkekli insanlar sosyaldir.

barda çekilmiş fotolarda yanlarında sevgilisimi erkek arkadaşımı belli olmayan tipler sosyaldir.

şu mekanda orçun çalışıyor çok güzel çalıyor diye konuşan kızlar sosyaldir.

kıskanan erkeği sevemeyn kızlar çağdaş ve sosyaldir.

insna hayatta tek başına oldugunu untmamalı, oldugu gibi davranıp davrandıgı gibi olmalı.. biz ne yapıyoruz uyumsuz demesinler diye bisürü kalıba girip mutlu olmaya çalışıyoruz.. bu adam deli psikopat aykırı demesinler diye.. kaybetmek özgürlüğümüzü kısıtlıyor.

daha sayarım ama siktret diyorum..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

iyide o yazdıklarını yapmadanda olmaz ki

robinson crusoe musun a.k...

topluma uyacan...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

sanki asosyal olmana bahane arıyomuşsun gibi geldi bana? sosyal ol asosyal ol ne farkeder ki.? hangisini yapmaktan hoşlanıyosan onu yap gezmeyi seviyosan gez kafeye gitmeyi seviyorsan kafeye git boş oturmayı seviyosan boş otur.. bunda sorgulanacak bişey yok.. adam kafeye gidip çat içip boş oturmayı seviyodur, gidiyodur bu kadar basit. sende evde oturmayıs eviyosundur evinde oturursun bu kadar basit.

.
Toplam Hit: 5301 Toplam Mesaj: 43