folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eğitim İçin Polonya‘Ya Gelmek İsteyenler, Yurtdışına Eğitim İçin Gelmeyi Düşünenler.

Eğitim İçin Polonya‘Ya Gelmek İsteyenler, Yurtdışına Eğitim İçin Gelmeyi Düşünenler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    Reberals bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı

Aliye kefiyim :D çok iyidir bide kız bir hanfendi var oda çok yardımcı oldu, polonyanın avrupa ülkeleri arasında en uygunudur, tıp ve dış 8 -10 bin euro civarıdır geriye kalanlar uygundur. eğer tıp diş düşünen olursa bosnaya gitmeyi düşünüyorum beraber konuşuruz pm atabilir

haha :d teşekkürler hocam

Halen diş tıp fiyatları o civar demi? 

aynen hocam

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

felsefe veya sosyoloji var mı? anlayamadım tam.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

felsefe veya sosyoloji var mı? anlayamadım tam.

Bizim okulda yani swps te  psikoloji ve filoloji ( en iyisi bizim okulunkidir.) ayrica isletme uluslar arasi iliskiler var .  felsefe ve sosyoloji varsova universitesinde var hocam . egitim dili  inigilizce olarak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı

Hocam erasmus için ne gibi olanaklar var? Bilgin var mı?

Hocam hangi bolumdesin 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam teklifi nası yaptın okula ? bende macaristandayım :D bende öle bişi olursa uğraşabilirim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

hocam teklifi nası yaptın okula ? bende macaristandayım :D bende öle bişi olursa uğraşabilirim

Hocam okulun kendi icinde barindirdigi bir sey zaten eger ogrenci senin araciligin ile geldi ise okula sana yuzde 10 komisyon veriyor. En azndan bizim okul icin boyle

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

Görmeyenler için

Up

balbazar tarafından 04/Oca/15 20:33 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Kardeş ben alıcı değilim ama tezgahın önünü fazla kapatmadan birkaç soru sormak istiyorum.

Öğrencilik için değil de çalışmak için Avrupa'ya gitmek istiyorum. Polonya da seçeneklerimden bir tanesi. Hazır oralarda olan birini bulmuşken sorayım.

İnsanların ahlakı nasıl? Burdaki gibi herkes birbirini düdüklemeye mi çalışıyor yoksa buradan daha mı iyi?
    Günlük gazetelerin manşetine baktığında  ya da haber sitelerine girdiğinde başlıklar genelde neler oluyor? Burdaki gibi yolsuzluklar, terör, kadına şiddet, spora bile karışmış siyaset, rant.. gibi şeyler mi başka şeyler mi konuşuluyor?
    Ortalama maaş alan birinin hayatı nasıldır? Ay sonunu nasıl getireceğiz diye çok kasmadan, eğlenceye ve sağlığına da bütçe ayırarak yaşayabiliyor mu?
    Trafik nasıl? Mesela bayramda memlekete gidebilmek için kendi aracımızı mı, otobüsü mü, uçağı mı yoksa treni mi kullanalım, hangi yoldan gidelim, hangi gün hangi saat yola çıkalım vs hesaplar yapacak kadar yoğun olmadığını tahmin ediyorum ama, 9'da başlayan mesai için 6'da yataktan çıkıp 6 buçukta servise binecek kadar değildir herhalde?
    Yani kısaca tası tarağı toplayıp Polonya'ya yerleşmeye değer mi? Gidip görmüş birisi olarak tavsiyelerin nelerdir?
    Son olarak optional bir soru:
    Krakow IT alanında atakta (Avrupa'nın silikon vadisi olma potansiyeli var vs deniyordu), başkent ne durumda acaba? Developer ihtiyacı ne durumdadır bu konuda herhangi bir bilgin var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek
    JPriest bunu yazdı

Kardeş ben alıcı değilim ama tezgahın önünü fazla kapatmadan birkaç soru sormak istiyorum.

Öğrencilik için değil de çalışmak için Avrupa'ya gitmek istiyorum. Polonya da seçeneklerimden bir tanesi. Hazır oralarda olan birini bulmuşken sorayım.

İnsanların ahlakı nasıl? Burdaki gibi herkes birbirini düdüklemeye mi çalışıyor yoksa buradan daha mı iyi?
    Günlük gazetelerin manşetine baktığında  ya da haber sitelerine girdiğinde başlıklar genelde neler oluyor? Burdaki gibi yolsuzluklar, terör, kadına şiddet, spora bile karışmış siyaset, rant.. gibi şeyler mi başka şeyler mi konuşuluyor?
    Ortalama maaş alan birinin hayatı nasıldır? Ay sonunu nasıl getireceğiz diye çok kasmadan, eğlenceye ve sağlığına da bütçe ayırarak yaşayabiliyor mu?
    Trafik nasıl? Mesela bayramda memlekete gidebilmek için kendi aracımızı mı, otobüsü mü, uçağı mı yoksa treni mi kullanalım, hangi yoldan gidelim, hangi gün hangi saat yola çıkalım vs hesaplar yapacak kadar yoğun olmadığını tahmin ediyorum ama, 9'da başlayan mesai için 6'da yataktan çıkıp 6 buçukta servise binecek kadar değildir herhalde?
    Yani kısaca tası tarağı toplayıp Polonya'ya yerleşmeye değer mi? Gidip görmüş birisi olarak tavsiyelerin nelerdir?
    Son olarak optional bir soru:
    Krakow IT alanında atakta (Avrupa'nın silikon vadisi olma potansiyeli var vs deniyordu), başkent ne durumda acaba? Developer ihtiyacı ne durumdadır bu konuda herhangi bir bilgin var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Hocam hepsini tek tek cevaplayacağım. Yalnız şuan eve yeni geldim ve bir kurulup bilgisayarı elime almam gerek

Edit: insanların ahlakından başlayalım o zaman,ailelerine düşkün bir millet lehler yani öyle aileyi takmama 18i doldurunca ayrı hayat filan yok evlenip cocukları olunca bile anne babaya düşkünlükleri devam ediyor içeceklerse aileyle içiyorlar seyehate aileyle cıkıyorlar aileleri hem degerli hemde modern kısacası kimsenin kimseye karıştıgını görmedim sarkıntılık ettigini taciz ettigini ne gördüm ne duydum ha burdaki türklerin olayları cok o ayrı bir mesele azınlık olduklarından pek sorun teşkil etmiyorlar..
    Polonya da benim çevremde ve toplumda ne kadına şiddet gördüm ne sokakta taciz .. 
    Ben türkiyede istanbulda yaşayan biriyim burda istanbula kıyasla resmen trafik yok, uçak biletleri dehşet ucuzlukta türkiyeye göre ben bir kaç sefer isveçe gidiş dönüş 20 euroya bilet aldım ki türkiyede bu imkansızdır maalesef ki
    Katolik bir ülke polonya dinlerine ve bayramlarına sıkı sıkıya baglı,yeniden kurulmanın ve isgalden kurtulmanın rahatlıgıyla dinlerini ve bayramlarını doya doya yaşıyorlar christmas ve easther bunların en önemlisi sayılır tabiki birde ulusal bayramlar var christmas burada 20 gün sürüyor ögrenciler için bu kadarlık bir tatil var çalışanlar içinse 7 gün süren bir tatil genelde küçük şehirlerden oluşuyor polonya o yüzden 9 da başlayan işe en erken 8.00 da cıksanız yeter (ki o bile çok erken)şehirlerin her yanında hem tramvaylar hem otobüsler cok fazla ve 3 dakikada bir yenisi geliyor duraklara..
    Polonyada cok fazla türk işletmeci ve türk şirket var son bir kaç senedir özellikle krakow ve varşova da.. son açılan varşova metrosunu gülermak adlı bir türk şirketi yaptı.. ayrıca shell ve delphi gibi bir çok şirket türkçe ingilizce bilen eleman arıyor burada yaşamaya deger mi derseniz evet bence deger türkiyeyle mukayese bile edemiyorum hayat standardlarını  helede egitim alanında..Polonya gelişmekte ve toparlanmakta olan bir ülke o yüzden yükselmek ve kendini ispatlamak isteyen herkes biraz hırs ve dogru kararlarla polonyada kendi hayatını kurabilir

balbazar tarafından 05/Oca/15 03:00 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Pc müh.  Ne durumda ali elektirik elektronik felan bilgin varmı iyi bir eğitim alıp güzel şeyler yapabilirmiyiz

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
Toplam Hit: 5198 Toplam Mesaj: 42