Eğlenceli Bir Flash Oyun Daha
-
Oynamak için Tıklayınız...
AÇIKLMA:
oyunu mouse ile oynuyoruz, penguenler enter bölgesınden cıkış yaparak exit bölgesine ulaşmaya çalışıyorlar sizde yandakı sılahları kullanarak onların exit bölgesine ulaşmasını engelliyorsunuz. sılahları mouse ile alarak diziyorsunuz yollara, gücünüz arttıkça yenı ve güclü silahlar cıkıyor. sell butonu ile elinizdeki silahı satıp baska silah alabılıyorsunuz. upgrade butonu ise silah birleşimi yapıyor ayrı ayrı 3 silah alacagınıza 3cunu tek hale getiriyor ateş ederken aynı etkiyi veriyor umarım beğenirsiniz. iyi eğlenceler
-
konu açıldığından beri oynuyorum harbi sardı lan :)
-
açılmıyor bende
-
1 - 2 hafta önce benide sarmıştı acayip yüklendim oynadım son bölümü açamamıştım ona kasıyordum ki
geçicici dosyaları falan temizledim save gitti benimde hevesim gitti :)
ama gerçekten deli bi oyun 7. silahı ve 2. yavaşlatıcı silahı sık aralıklarla kullanın sonuna kadar geliştirmelerini yapın, doğru yerlere yerleştirirseniz hiç bişey kaçırmazlar :)
-
kendi kendine takılıo arada bakıom yenilerini koyuyorum ,))
-
Sabaha Kadar Oynarım Ben Bunla ki :)
-
3 yada 4 hafta once bıtırdım zevklıydı :)
-
3. levelde bıraktım ama bitiririm ben bunu bnm ses sisteminin kablosuna bişi oldu heralde ses yönetimi çıkıp uyarı verio 3 sanşiyede bir oynayamıyorum şuan bile zor yazıyorum ses sistemini çıkardım en sonunda a.q
manyak bi oyunmuş :)
-
Bırakılmıyor :S
-
Warcraft oynayan arkadaşlar bilir klasik tower defans oyunu biraz elemt tdye benzemiş
-
tower defance oynuyoz bildiğin :)