Eğlenceli Bir Flash Oyun Daha
-
lan bu uçaklı felan yada balonlu penguenlere ne ateş edio ?
-
Anaaaa ttw :)
-
element td =)
-
4. leveli geçen varmı ?
-
warcraft yükleyin bunun kat be kat fazlası ve zoru mapler var :) sabahlara kadar oynarsınız
-
BuzZz bunu yazdı:
-----------------------------
4. leveli geçen varmı ?
-----------------------------en sonunda arazi araclarına benzer büyük ve çok hızlı arabalar gelince cuvallıyorum... onları öldüremiyorum hem çok hemde hızlılar yavaşlatıcılar bile işe yaramıyo :)
-
ömrümü yedi valla bu penguenler, 3.levelı geçemedim bi türlü
-
Silent_King bunu yazdı:
BuzZz bunu yazdı:
4. leveli geçen varmı ?
-----------------------------en sonunda arazi araclarına benzer büyük ve çok hızlı arabalar gelince cuvallıyorum... onları öldüremiyorum hem çok hemde hızlılar yavaşlatıcılar bile işe yaramıyo :)
-----------------------------aynen bende orda kaybediyorum hep :)
-
BuzZz bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
BuzZz bunu yazdı:
4. leveli geçen varmı ?
-----------------------------aynen bende orda kaybediyorum hep :)
-----------------------------aynen :)
-
yavaşlatıcıların geliştirmelerini sonuna kadar yapın, ve 1. silahla sadece yol belirleyin mesela 2 yol varsa 1ini 1. silah ucuz olduğu için bununla dizip kapatın ki 2. yoldan gitmek zorunda kalsınlar orayada silahları yığarsınız zaten.
ama geliştirmeleri yapmazsanız pek etkili olmazlar bunun dışında benim favorim yavaşlatıcı ve 7 numaralı füze atıcı gibi bişeydi hem havaya atar hem karaya3-4 level geliştrimesini yaptınmı zaten alanı çok genişliyor ve 1 atışta 2-3 tane öldürebiliyor.
aah ah canım çekti yaw geçende yazmıştım son bonus bölümünü açamamıştım çok fazla exp istiyodu baya sabahlamak lazım başında :D