Ehliyet Almak İçin Eğitim Seviyesi Otomatikmen Düştü
-
hocam ben eğitimsiz insanlardan rahatsızım ama sen öğretimsiz insanlardan rahatsızsın bu ikisinin arasındaki farkı anlarsan kimin komik duruma düştüğünü de anlarsın.
-
CEO bunu yazdı
Git milli eğitime dert yan o zaman hacı, ne yani araba sürmekle öğrenim seviyesi arasında nasıl bir bağ kuruyorsunuz aklım almıyor.
Üniversite mezunu hiç kaza yapmıyormu yani, yada ne biliyim hiç kuralları çiğnemiyormu yani ?
Eğitimsiz adam 10 kere çiğnerse eğitimli adam 1 kere çiğner ona bakarsan adaleti bozan hakim suç işleyen polis de var
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam ben eğitimsiz insanlardan rahatsızım ama sen öğretimsiz insanlardan rahatsızsın bu ikisinin arasındaki farkı anlarsan kimin komik duruma düştüğünü de anlarsın.
Her ikiside en iyi okullarda eğitim kurumlarında alınır onun için denmez mi 2013-2014 eğitim öğretim ders yılı diye
milli öğretim bakanlığı derlerdi yoksa
SeRDaR tarafından 16/Ara/13 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Her ikiside en iyi okullarda eğitim kurumlarında alınır onun için denmez mi 2013-2014 eğitim öğretim ders yılı diye
hocam ona bakarsan avrupa birliği bakanlığı da var ama ortada üye olduğumuz bir avrupa birliği yok :) demogoji yapacaksak olur ama bence gerek yok.
-
KaRaKuLe bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam ona bakarsan avrupa birliği bakanlığı da var ama ortada üye olduğumuz bir avrupa birliği yok :) demogoji yapacaksak olur ama bence gerek yok.
Demogojiyle alakası yok gerçekler bunlar o bakanlık eğitim öğretim için var
hükümete çakıyor diyeceksin ama ab ye başvuru 40 yıl öncesinden yapılmış olabilir ama ab ye giremeyeceğimiz halde bu bakanlığı kim kurdu kim diretti bu kadar :) neyse