folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ehliyet Almak İçin Eğitim Seviyesi Otomatikmen Düştü

Ehliyet Almak İçin Eğitim Seviyesi Otomatikmen Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ben eğitimsiz insanlardan rahatsızım ama sen öğretimsiz insanlardan rahatsızsın bu ikisinin arasındaki farkı anlarsan kimin komik duruma düştüğünü de anlarsın.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Git milli eğitime dert yan o zaman hacı, ne yani araba sürmekle öğrenim seviyesi arasında nasıl bir bağ kuruyorsunuz aklım almıyor.

Üniversite mezunu hiç kaza yapmıyormu yani, yada ne biliyim hiç kuralları çiğnemiyormu yani ?

Eğitimsiz adam 10 kere çiğnerse eğitimli adam 1 kere çiğner ona bakarsan adaleti bozan hakim suç işleyen polis de var 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam ben eğitimsiz insanlardan rahatsızım ama sen öğretimsiz insanlardan rahatsızsın bu ikisinin arasındaki farkı anlarsan kimin komik duruma düştüğünü de anlarsın.

Her ikiside en iyi okullarda eğitim kurumlarında alınır onun için denmez mi 2013-2014 eğitim öğretim ders yılı diye 

milli öğretim bakanlığı derlerdi yoksa

SeRDaR tarafından 16/Ara/13 10:00 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

Her ikiside en iyi okullarda eğitim kurumlarında alınır onun için denmez mi 2013-2014 eğitim öğretim ders yılı diye 

hocam ona bakarsan avrupa birliği bakanlığı da var ama ortada üye olduğumuz bir avrupa birliği yok :) demogoji yapacaksak olur ama bence gerek yok.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam ona bakarsan avrupa birliği bakanlığı da var ama ortada üye olduğumuz bir avrupa birliği yok :) demogoji yapacaksak olur ama bence gerek yok.

Demogojiyle alakası yok gerçekler bunlar o bakanlık eğitim öğretim için var 

hükümete çakıyor diyeceksin ama ab ye başvuru 40 yıl öncesinden yapılmış olabilir ama ab ye giremeyeceğimiz halde bu bakanlığı kim kurdu kim diretti bu kadar :) neyse 

Toplam Hit: 3304 Toplam Mesaj: 36