Ehliyet Sınav Yerleri Açıklandı.24 Haziran C.Tesi
-
Ehliyet Sınav Yerleri Açıklanmış.Detaylarına aşağıdaki linkden bakabilirsiniz.
Bu hafta TBT'den girecek olan varsa yazsın aynı yer çıkabilir belki
24.10.2009 Tarihli Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Sınavı, Sınav Yeri Bilgileri
Gireceğim yer :
Sınav İlçesi
BEYOĞLU (MERKEZ
Bina Adı
DİLNİHAT ÖZYEĞİN LİSESİ
Bina Adresi
KEÇECİPİRİ MH.HASKÖY CD.HASBAHÇE SK.N:2 -
hatırlattıgın için eyvallah kardeşim
edit:z.burnu şehit büyük elçi lisesi
-
okulumuz aynı hacı :) başka aynı olan arkadaşlar var mı ?
-
Sınav İli
İSTANBUL Sınav İlçesiBEYOĞLU (MERKEZ Bina AdıBEYOĞLU ANADOLU LİSESİ Bina AdresiİSTİKLAL CADDESİ TOMTOM MAHALLESİ NURU ZİYA SOKAK NO:2 Salon No1 Sıra No18 gelenlerle bi ayar cekelim isterlerse :)
-
benim hepten aklımdan çıkmıştı bu zaten kursa gitmiyorduk bide sınavı da kaçıracaktık iyi mi sağol hatırlattığın için moruk.Benim sınav yeri bilgileri de bunlar aynıyız,yakınız amkışalım diyen varsa hay hay..SINAV YERİ BİLGİLERİSınav İli
BURSA Sınav İlçesiOSMANGAZİ (MERK Bina AdıBURSA HÜRRİYET ANADOLU LİSESİ Bina AdresiHÜRRİYET MAHALLESİ OKUL SOKAKNO/5 OSMANGAZİ/BURSA Salon No12 Sıra No2 -
Sınava 2 gün kala kitabı ezberleyin birşeyler yapın.
Hepsinden 90 üstü alın, keyfinize bakın.
68 aldım diye sızlanırsınız sonra.
-
sınav bitsin açıcam yeni bir konu puanları sormak için ;)
-
kardeşim girecek çok saol vala ne zaman açıklanıcak diye bekliyordumSINAV YERİ BİLGİLERİSınav İli
İSTANBUL Sınav İlçesiFATİH (MERKEZ) Bina AdıİSKENDERPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Bina AdresiİSKENDERPAŞA VATANPERVER SK.N:5 FATİH Salon No3 Sıra No1 -
Şöyle bir şey var
Yanlışlıkla 24 Haziran Yazmışım 24 Ekim olacaktı.Haziranın sorularını çözmüştüm ordan kalmış kafamda.
Mod. arkadaşlar düzenlerse sevinirim.
-
24 ekim sınav soruları ve cevap anahtarı meb sitesinde yayınlandı ayık olun
85 puan almışım ehueheuehu
http://rapidshare.com/files/298605447/24Ekim2009MtsaSnv.zip
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------24 ekim sınav soruları ve cevap anahtarı meb sitesinde yayınlandı ayık olun
85 puan almışım ehueheuehu
http://rapidshare.com/files/298605447/24Ekim2009MtsaSnv.zip
-----------------------------yuh bune hız bize 5 gün sonra dediler ama bir bakayım hemen saolasin.