folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınav Yerleri Açıklandı.24 Haziran C.Tesi

Ehliyet Sınav Yerleri Açıklandı.24 Haziran C.Tesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Zamanında birde bunla uğraştım iyiki aradan çıkarmışım yok sınavı yok direksiyonu sınav yeri bilmemne şuan Araba kullanmayı bilmiyorum ama o zaman nasıl olduysa aldık ehliyeti :D

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    hepsinden 4 yanlışla geçtim.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    bende zamnında almişit,im ama gel gör ki büyütmek gerekti yeniden aynı çile :D gittik girdik nyse galiba 32 netım war :D inşlh dogru hatırlıorumdur :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    şuraya bak ben girdikten sonra  geçen 2. yada 3. sınav   direksiyon sınavını bile geçtim hala ehliyeti almış değilim :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    -----------------------------
    şuraya bak ben girdikten sonra  geçen 2. yada 3. sınav   direksiyon sınavını bile geçtim hala ehliyeti almış değilim :D
    amk bende herşeyi geçtim, 1.5 aydır belge evde kuzu gibi yatıyo gidipte almıyorum ehliyeti :D:D. herhangi bi yerden bi sıkıştırma olsa 1 gün geçmeden para ödenir, hemen elinde hazır ya para insan gidipte vermiyo valla :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı:
    o niye ? anlamadım :S

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar sınavlardan sakın korkmayın sorular tamamen mantık ben tek sınavla adım 5 ay oldu alalı Sınav sorular çok kolaydı ve kesinlikle uykusuz gidin sınava Birde sabah keçiboynuzu pekmezi bulun mutlaka 2 tatlı kaşıgı yiyin çok işinize yarayacaktır emin olun :D Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum Magduroldum.org

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Düzenleme: Tamamdır :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    Premiumsuz inmiyor bu sorular biriniz normal olarak yükleyin. Acil bakmam lazım :D

burdan indir hocam

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Sorular/MtsaSorulari/24Ekim2009MtsaSnv.zip

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    Premiumsuz inmiyor bu sorular biriniz normal olarak yükleyin. Acil bakmam lazım :D

http://www.meb.gov.tr/   

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Sorular/MtsaSorulari/24Ekim2009MtsaSnv.zip

ilkyardım 'dan 5 yanlış   ---> ilkyardım çantasına serum koyan kafamı :D

diğerlerinden 10 tane sanırım en fazla ,,,,,,,hatırlamadğım sorularıda yanlış olarak şe ettim cok feci gururluyum :D

(:
Toplam Hit: 3815 Toplam Mesaj: 24