Ehliyet Sınavı
-
kesin cok calıstınız siz bu sınava??
-
DerslerDers AdıPuanıAçıklamaMOTOR_B 85 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ -
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
DerslerDers AdıPuanıAçıklamaMOTOR_B 85 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ
-----------------------------Açıklama biraz garip -GİRDİ :|
-
motor : 93
trafik : 86
ilkyardım : 90
muhah arkadaşlar direksiyon sınavında başarılar. Belki yardımı olur :
B ve E SINIFI EHLİYETLER İÇİN DİREKSİYON SINAVI KRITERLERİ KÖTÜ PUAN Aracı Çalıştırma ve harekete geçirme usul ve kurallarına uymuyor. Emniyetli ve rahat kalkış yapamıyor. 2Durakladığı veya parkettiği yerden çıkarken yoldan geçen araçlara geçiş kolaylığı sağlamıyor, kontrolsüz ve işaretsiz çıkış yapıyor. 5Şerit izleme kurallarına uymuyor. Uygun şeritten gitmiyor. Şerit değiştirme kurallarına uymuyor. 5Hız kurallarına uymuyor. Hızını ayarlamada başarısız bulundu. Hız sınırlarına dikkat etmiyor. 5Önündeki aracı yakından takip ediyor. Takip mesafesinin yeterli olup olmadığı hususundaki kontrol metodunu bilmiyor. 5Önündeki aracı sollayıp geçme kurallarına uymuyor. 5Kendisini geçmek isteyen araçlarla ilgili çekilme kurallarına uymuyor. 5Kavşak yaklaşımlarında doğrultu değiştirme (Dönüş) kurallarına uymuyor. 5Kavşaklardaki karşılaşmalarda ilk geçiş hakkı kurallarına uymuyor. 5Araçların manevralarıyla ilgili kurallara uymuyor. Manevra becerisi zayıf bulundu. 5Karşıdan gelen trafikle karşılaştığında geçiş kolaylığı sağlama kurallarına uymuyor. 5Durma, duraklama, parketme, indirme, bindirme, kapıların açılmasıyla ilgili kurallara uymuyor. 5Yaya geçidi, okul geçidi ve demiryolu geçidi yaklaşımlarında kurallara uymadı, geçiş hakkı vermiyor. 5Okul taşıtlarıyla geçiş üstünlüğü hakkına sahip araçlarla karşılaştığında ilgili kurallara uymuyor. 5Eğimli yolda aracı harekete geçirmede başarısız bulundu, eğimli yolda hareket etme kurallarına uymuyor. 5Aracı harekete geçirmede, yavaşlatıp durdurmada, kumanda panellerine yeterince intibak edemiyor. Vites değiştirme becerisi zayıf. 10Genel olarak direksiyon hakimiyeti zayıf. 10Ses cihazını ve araçların ışıklarını gereksiz yere ve amaçları dışında kullanıyor, gerektiğinde kullanmıyor. 2Işık sisteminin, ısıtma ve havalandırma tertibatının kumanda düğmelerinin yerlerini bilmiyor ve kullanamıyor. Soğutma, yağlama, şarj ve yakıt göstergelerini ve anlamlarını bilmiyor. 2Aşırı derecede heyecanlı ve telaşlı bulundu. Bu haliyle dikkati dağınık görüldü. 10 -
Trafik 983
Sağlık 983
Motor 90
(983puan ne bilmiyom kursdan gelen mesajda yazıyo :S)
-
Motor 90 , ilkyardım 90, trafık 84..Gecmisim bende =p
Direksiyon sınavı hakkında daha acık bılgıler varmı kolaymıdır zormudur ne yapmalıyız..Klişeleşmiş yazılar dısında kendı tecrube ve duyumlarını anlatıcak birisi olursa daha iyi olur..
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
DerslerDers AdıPuanıAçıklamaMOTOR_B 85 GİRDİ TRAFİK_B 80 GİRDİ İLKYARDIM_B 90 GİRDİ
-----------------------------Açıklama biraz garip -GİRDİ :|
-----------------------------sinava girdi demek :D
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Motor 90 , ilkyardım 90, trafık 84..Gecmisim bende =p
Direksiyon sınavı hakkında daha acık bılgıler varmı kolaymıdır zormudur ne yapmalıyız..Klişeleşmiş yazılar dısında kendı tecrube ve duyumlarını anlatıcak birisi olursa daha iyi olur..
bi cacık yok hoca arkaya binio 2 kişi kullanıosun stop falan ettirmediğin sürece geçiosun -
Herkesin gözü aydın olsun artık darısı eylül 2'ye