Ehliyet Sınavı Badiresini Atlatmış Tecrübeli Hocalar
-
Sınava 5 gün kaldı ben kitabın yüzünü yeni yeni açmaya başladım bu illetide tekde verip geçmek istiyorum uraşmak istemiyorum fazla araba var ehliyet yok amq tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim :| en çok hangi konuya çalışayım ne tür sorular felan çıkar :W
saygılar
-
Badire hocam badire :)
Kitapla uğraşma çıkmış soruları çöz, hep aynı şeyleri soruyolar zaten... 2 günde halledersin :)
-
kısaca çalışsan iyi olurdu ama Az zamanın kalmış ..
bu sürücü kurslarinda onceden sıkan soruların oldugu test dergileri var onlardan çalış 5 gün icinde ilerlersin..
-
git bir tamırcının yanında calıs ıkı gun motor zor
-
son 3 sınavın sorularını sınavdan yarım saat önce çöz. tahminimce lise öğrencisi veya mezunusun. yani trafik ve ilk yardım derslerini rahat verebilirsin. sana tavsiyem son 3 sınavın motor sorularını çöz ve sınava gir :D yarım saat kala :D bitti gitti :D ben sıfır motor bilgisiyle girdim 90 üstü aldım :D şaka gibi mk :D
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Badire hocam badire :)
Kitapla uğraşma çıkmış soruları çöz, hep aynı şeyleri soruyolar zaten... 2 günde halledersin :)
-----------------------------düzelttim hocam :)
çıkmış soruları netten bulsak iyi olucak o zaman :|
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
son 3 sınavın sorularını sınavdan yarım saat önce çöz. tahminimce lise öğrencisi veya mezunusun. yani trafik ve ilk yardım derslerini rahat verebilirsin. sana tavsiyem son 3 sınavın motor sorularını çöz ve sınava gir :D yarım saat kala :D bitti gitti :D ben sıfır motor bilgisiyle girdim 90 üstü aldım :D şaka gibi mk :D
-----------------------------:D hocam o soruları nerden bulduğunuda sölersen :D o profil resmindeki boku öperim öperim :D
-
aynı ben. ama ben son günün akşamında 2 saat test çözdüm çıkmış sorular. sonuç burda :D
http://www.tahribat.com/Forum-26-Aralik-Ehliyet-Sinav-Sonuclari-Aciklandi-102861/
senin vaktın var hergün 2 saat çıkmış soruları çözsen herhalükarda geçersin. -
Ransack bunu yazdı:
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------:D hocam o soruları nerden bulduğunuda sölersen :D o profil resmindeki boku öperim öperim :D
buyur :D http://www.olcaysurucukursu.com/ehliyet_sinav_sorulari.htm -
hocam son 2-3 yılda sorular soruların aynıları soruluyo diyebilirim ben tek gecede geçtim 2-3 saatlik bi çalışma ile 80in üzerinde aldım hep. Otur onları çöz.
-
Vizelerden sonra 1 gece calistim ve gectim. Ornek soru coz paso.