Ehliyet Sınavı Badiresini Atlatmış Tecrübeli Hocalar
-
ya bu kadar abartmaya gerek yok.gecmis sorulardan çöz bi kaç önceki dönemin aynılarından geliyo zaten.. ben oyle yaptım 85 90 90 almıştım.
-
hocam finallere vizelere 5 gün kala çalışıyoruz biz ehliyet sınavına çalışman için daha 2 günün var son 3 gün kala çalışır o sınava adettendir :)
yapman gereken tek şey son 5 sınavı çözmen daha sonra bir kez daha çözmen bu kadar toplamda 10 defa
100 100 100 almazsan abye girene kadar girmiyorum siteye.
-
30 dk çalıştım girdim geçtim
direksiyon sınavına hiç girmedim zaten
-
Bende 18 aralık da E sınıfına girdim dostum eski soruları çöz eğitim videolarını izle 1 gün bile yeterli emin ol artı ben tek sınavda aldım yanii alınmayak bir şey yok ama en önemli husus mantıklı davran yani ne yaparsn sonucu ne olur bunları mantıklı düşündükden sonra geçilmeyecek diye bir şey yok
-
ilk yardım zor motor zor bilmemne zor diyenlere aldırma sen ben hiç anlamam motordan ama cok kral puan aldım..
elinde internetin var , geçmiş sınavların sorularını çöz, yada kitap varsa elinde kitaptan testleri çöz yeter..
ben sınav aksamı her dersten 4 er test çözdüm sadece .. yetti de arttı bile. -
sınav sorularının yüzde 80 i zaten eski donem soruları. Sınav soruları ilkokul seviyesinde zaten mantıkla cıkıyor.
Adamın biri gazeteye ilan vermişti üni. mezunu olum ilkokul seviyesinde olan ehliyet sınavından falan die cok daşşagı geçilmişti.
Bir motor da mantıkla cıkmaz. cıkmıs sorulara bak. kitabın arkdasında. motor da buji, tekerlik asanması kesin sorulur. bir de arabaların dizel benzinli, lpg li oluslarına gore atesleme sistemleri kesin sorulur.
-
Tek yolun var yeğen...:) Bu saatten sonra kitabı açıp bişey yapamazsın. Meb.gov.tr'ye gir son 6-7 sınav sorularını pdf. şekilde indir onları çöz. Sorular hemen hemen aynıdır değişik bişey soramazlar zaten. Onları çözersen olay bitmiştir. Cevap anahtarına da bak yanlışlarını anla. Ben böyle çalışıp sınavda sadece 2 soru yanlış yapmıştım.
-
valla hocam herkesin dediği gibi çıkmış soruları çöz. başka bi çalışmaya da gerek yok. boşuna vakit kaybetmiş olursun oturup çalışırsan..
-
Çok teşekkürler herkese. :)
-
Aynen guvenderin kitabi var en iyisi o. :D