folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınavı Badiresini Atlatmış Tecrübeli Hocalar

Ehliyet Sınavı Badiresini Atlatmış Tecrübeli Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

ya bu kadar abartmaya gerek yok.gecmis sorulardan çöz bi kaç önceki dönemin aynılarından geliyo zaten.. ben oyle yaptım 85 90 90 almıştım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hocam finallere vizelere 5 gün kala çalışıyoruz biz ehliyet sınavına çalışman için daha 2 günün var son 3 gün kala çalışır o sınava adettendir :)

yapman gereken tek şey son 5 sınavı çözmen daha sonra bir kez daha çözmen bu kadar toplamda 10 defa

100 100 100 almazsan abye girene kadar girmiyorum siteye.

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

30 dk çalıştım girdim geçtim

direksiyon sınavına hiç girmedim zaten

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bende 18 aralık da E sınıfına girdim dostum eski soruları çöz eğitim videolarını izle 1 gün bile yeterli emin ol artı ben tek sınavda aldım  yanii alınmayak bir şey yok ama en önemli husus mantıklı davran yani ne yaparsn sonucu ne olur bunları mantıklı düşündükden sonra geçilmeyecek diye bir şey yok

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

ilk yardım zor motor zor bilmemne zor diyenlere aldırma sen ben hiç anlamam motordan ama cok kral puan aldım..
    elinde internetin var , geçmiş sınavların sorularını çöz, yada kitap varsa elinde kitaptan testleri çöz yeter..
    ben sınav aksamı her dersten 4 er test çözdüm sadece ..  yetti de arttı bile.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

sınav sorularının yüzde 80 i zaten  eski donem soruları. Sınav soruları ilkokul seviyesinde zaten mantıkla cıkıyor.

Adamın biri gazeteye ilan vermişti üni. mezunu olum ilkokul seviyesinde olan ehliyet sınavından falan die cok daşşagı geçilmişti.

Bir motor da mantıkla cıkmaz. cıkmıs sorulara bak. kitabın arkdasında.   motor da  buji, tekerlik asanması kesin sorulur.  bir de  arabaların dizel benzinli, lpg li oluslarına gore atesleme sistemleri kesin sorulur.

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Tek yolun var yeğen...:) Bu saatten sonra kitabı açıp bişey yapamazsın. Meb.gov.tr'ye gir son 6-7 sınav sorularını pdf. şekilde indir onları çöz. Sorular hemen hemen aynıdır değişik bişey soramazlar zaten. Onları çözersen olay bitmiştir. Cevap anahtarına da bak yanlışlarını anla. Ben böyle çalışıp sınavda sadece 2 soru yanlış yapmıştım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drunkpilot
    drunkpilot's avatar
    Erkek

valla hocam herkesin dediği gibi çıkmış soruları çöz. başka bi çalışmaya da gerek yok. boşuna vakit kaybetmiş olursun oturup çalışırsan..

Error: invalid velemyuled!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Çok teşekkürler herkese. :) 

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Aynen guvenderin kitabi var en iyisi o. :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 3859 Toplam Mesaj: 34