Ek Kazanç Kapısı.
-
İyi günler arkadaşlar;
Forumda konu açıp kendi çıkarım için forumu kullanmak istemedigimden dolayı pm ile bazı arkadaşlara ulaşmıştım Kusura bakmayın rahatsızlık için.
Ek kazanç olayı ise şu,Ege Uni elektronik haberleşmeyi busene bitiriyorum.Ve devre tasarımı ile baskı devre çizimi yapıyorum.Olay kısacası bana müşteri getiren arkadaş elde ettiğim karın %25ini alıyor.Misal sizin bir arkadaşınız bilgisayar kontrollü step motor yaptırmak istiyor.Ben onu yapıyorum.elde ettigim karın %25ini direk size nakit veriyorum.Bukadar.İletişim için burak[at]devredizayn.net.
-
bol kazançlar..
-
Mesleğinin tam olarak ne yaptığını anlamadım hocam :D :D
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
İyi günler arkadaşlar;
Forumda konu açıp kendi çıkarım için forumu kullanmak istemedigimden dolayı pm ile bazı arkadaşlara ulaşmıştım Kusura bakmayın rahatsızlık için.
Ek kazanç olayı ise şu,Ege Uni elektronik haberleşmeyi busene bitiriyorum.Ve devre tasarımı ile baskı devre çizimi yapıyorum.Olay kısacası bana müşteri getiren arkadaş elde ettiğim karın %25ini alıyor.Misal sizin bir arkadaşınız bilgisayar kontrollü step motor yaptırmak istiyor.Ben onu yapıyorum.elde ettigim karın %25ini direk size nakit veriyorum.Bukadar.İletişim için burak[at]devredizayn.net.
-----------------------------Bana plc tarzında adam gibi kaynak ver kazancımın %35 ini sana vereyim :|
-
EpheSuS bunu yazdı:
Mesleğinin tam olarak ne yaptığını anlamadım hocam :D :D
-----------------------------Temeli elektronik hocam elektronik tabanlı bir iş.GSM Internet RadyoTv gibi alan dersleri var fakat ben genel olarak elektronik seçmiş bulunmaktayim prensip olarak:).
@tarzan:
hangi PLC hocam? Siemensmi S7200 mü ? nedir?.
Tesekkürler iyi dilekler için:).
-
:) ehehe ya tam bunalımdaydım herkes böyle diyo şu aralar bana şunu yap bu kadar para verecem bunu yap şunu yapacam diye gaz veriyo :) bende denk gelince bi tane de ben yapayım nasıl olacak diye şey ettim :)
hea plc valla ben önce temelden girmek istiyorum okudum epeyce şey ama denemeden olmuyo ama herkes siemens s7200 kullanıyo çünkü bi alay forumda başka kaynak yok :) ama fantazi olsun diyosan bosch da olur ama onlar almancadır zorlanırım gibi :| :P
-
tarzan bunu yazdı:
:) ehehe ya tam bunalımdaydım herkes böyle diyo şu aralar bana şunu yap bu kadar para verecem bunu yap şunu yapacam diye gaz veriyo :) bende denk gelince bi tane de ben yapayım nasıl olacak diye şey ettim :)
hea plc valla ben önce temelden girmek istiyorum okudum epeyce şey ama denemeden olmuyo ama herkes siemens s7200 kullanıyo çünkü bi alay forumda başka kaynak yok :) ama fantazi olsun diyosan bosch da olur ama onlar almancadır zorlanırım gibi :| :P
-----------------------------Boşver ticaret iyidir:) dikkat et oynamaya alıştınmı bırakamazsın:).Recep Çetin isimli bir hocanın Temel seviye ve ileri seviye olarak 2 kısma ayrılmış S7200 ve S7300 ü anlatan kitapları var.10 yada 15liramı ne.İstersen S7200 ile başla ama S7300 daha üst versiyon ve ilerde daha çok kullanılacak PLC :).
-
bizimle çalışmak istermisiniz ?
kardeş ben cep telefonumda bir takım elektronik modifiyeler yapıp telefonumu casus telefona çevirmek istiyorum. aslında çok fazla yapılacak birşey de yok, telefonun içi açılacak bir iki lehim ile içine parça eklenecek, birkaç özellik de devre dışı bırakılacak (ekran ışığı gibi) hepsi bu.
bundan başka yapmak istediğim başka şeyler de var ama birincisi vaktim yok, ikincisi lehim makinası tornavida gibi malzemem yok. eğer ben yaparım dersen fazlasıyla para veririm.
bu arada müşteri getirdim paramın yüzde 25 ini geri alırım :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Siemensten daha kullanışlı plc'ler var.
Hem daha avantajlı hem daha ucuz.
Siemens 200 cpu'su 300-500 € arası başlıyor.
300 CPU dahada fazla. Başka PLC'lere yönelirsen daha iyi olur :D
-
Branxian bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Siemensten daha kullanışlı plc'ler var.
Hem daha avantajlı hem daha ucuz.
Siemens 200 cpu'su 300-500 € arası başlıyor.
300 CPU dahada fazla. Başka PLC'lere yönelirsen daha iyi olur :D
-----------------------------haklısın hocam.Otomasyoncu olmadıgım ıcın ölesine merakten plc ile ilgilendim kursta.Pahalı bir iş:)
-
Face için grup yapıldı.
Eğer müşteriyi sizin bir arkadaşınız bulursa sizin içinde bir kar düşünürüz:).