Ek$İ Sözlük
-
tikky mekanı.
her boku bildiğini sanaan ve üzerlerine vazifeymiş gibi her boku eleştiren insan topluluğu.Herşeyi doğru bilen kendileri.
bide böle 'yapılabilitesi,gidilebilitesi,alınabilitesi' gibi sikindirik cümleleri vardır.herseyin sonunada bkz:bilmemne eklemzlerse ölürler -
tahribattaki ekşisözlük sorunsalı :)
-
şu sorunsalı lafı hele bi de şey var hatun kişi yok bilmem ne kişi ne bu ya
-
dişican felan de der ibişler :d
-
bir girdim ekşi sözlüğe tahribat.com yazdım sizde yazın bakalım neler çıkıyor !bneler neler neler yazmışlar
1 - insani intihara yoneltecek derecede lame bir site. benzerleri ve bu sitedeki genc turk internet kullanicisinin bilgi seviyesini gordukce internet'in ana routerlarini yakasi geliyor insanin.
2- uzun suredir host bulamadığı için kapalı olan hack ve guvenlik sitesi
En tav olduğum yorum
tüm gereksiz insanların toplandığı tuhaf site..site sahibinin* geliştirdiği programlarda pek bir işe yaramaz hakkaten..
ama en sevdiğim yorum ise
gerçekten basit adsl kültürünün çarpık örneklerinden olan bilimum yüzlerce hack , crack sitesinden öghh denirtecek durumda , siteye baktığımda içerdeki paylaşımdan etkilendiğim site. bahsi geçen diğer rakip sitelerde mevcut, ama zannedersem en kalitelisi tahribat.com .
daha böle birkaç tane daha var ama koymadım buraya -
heee saymışlar bissürü tariqata ibneler.
-
Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.
Copyrighte baq aq :D::D -
ben seviorum abi ya
-
http://sourtimes.org/show.asp?t=emrah+kos+anani+sikiyorlar
ekşi sözlükte en güzel espriler bu sanırım ne ise bence kendilerini bir Boq sanan kişiler orda bişiler geveliorlar ama boş geveliorlar -
Birinin mesajından alıntı yaptım ama olmadı, herneyse ek$i sözlük bir tanedir, nasıl tahribat bir taneyse ;)
Toplam Hit: 5365 Toplam Mesaj: 35