Ek$İ Sözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    tikky mekanı.
    her boku bildiğini sanaan ve üzerlerine vazifeymiş gibi her boku eleştiren insan topluluğu.Herşeyi doğru bilen kendileri.
    bide böle 'yapılabilitesi,gidilebilitesi,alınabilitesi' gibi sikindirik cümleleri vardır.herseyin sonunada bkz:bilmemne eklemzlerse ölürler

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    tahribattaki ekşisözlük sorunsalı :)

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    şu sorunsalı lafı hele bi de şey var hatun kişi yok bilmem ne kişi ne bu ya

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    dişican felan de der ibişler :d

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    bir girdim ekşi sözlüğe tahribat.com yazdım sizde yazın bakalım neler çıkıyor !bneler neler neler yazmışlar

1 - insani intihara yoneltecek derecede lame bir site. benzerleri ve bu sitedeki genc turk internet kullanicisinin bilgi seviyesini gordukce internet'in ana routerlarini yakasi geliyor insanin.

2- uzun suredir host bulamadığı için kapalı olan hack ve guvenlik sitesi

En tav olduğum yorum

tüm gereksiz insanların toplandığı tuhaf site..site sahibinin* geliştirdiği programlarda pek bir işe yaramaz hakkaten..

ama en sevdiğim yorum ise

gerçekten basit adsl kültürünün çarpık örneklerinden olan bilimum yüzlerce hack , crack sitesinden öghh denirtecek durumda , siteye baktığımda içerdeki paylaşımdan etkilendiğim site. bahsi geçen diğer rakip sitelerde mevcut, ama zannedersem en kalitelisi tahribat.com .

daha böle birkaç tane daha var ama koymadım buraya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    heee saymışlar bissürü tariqata ibneler.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Erkek
    Bu sitede yazilanlarin hicbiri dogru degildir. 18 ya$in altindakilerin kullanmasi hukuken sakincali olabilir (zaten o ya$ta ne i$iniz var internette sitede cikin, gezin, gezdirin). Yazarlar Ek$i Sozluk'e yazdiklari entry'lerin telif haklarini Michael Jackson'a devretmi$ sayilirlar. Sitede yazilanlari kaynak belirtmeden Word'e aktarip "Fw: Turk astronot ve houston! cok komikkkk!" diye arkada$larina yollayan pespayedir, hemzemindir, hincaldir, uluctur. Hukuki gereklilikler haricinde yazarlarin kimlik bilgileri saklidir. Sadece arada yoneticiler tarafindan onemli bir gerekceyle incelenip "tuh erkekmi$" denebilir. Bir gun kapimiza biri gelirse "kim lan bunlar" diye "bi sn du$tayim" denir mutfak penceresinden kacilir.

Copyrighte baq aq :D::D

laugh alone and the world thinks your an idiot
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ben seviorum abi ya

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    http://sourtimes.org/show.asp?t=emrah+kos+anani+sikiyorlar

ekşi sözlükte en güzel espriler bu sanırım ne ise bence kendilerini bir Boq sanan kişiler orda bişiler geveliorlar ama boş geveliorlar

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    Birinin mesajından alıntı yaptım ama olmadı, herneyse ek$i sözlük bir tanedir, nasıl tahribat bir taneyse ;)
Toplam Hit: 5366 Toplam Mesaj: 35