Ek$İ Sözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    orda her tip adam var pkk lı piçolar da görmedim değil bi zaman pkk baslığı altıonda bilmem ne milli hak savunmasında bulunan ve bunu da 'başarıyla' yapan örgüt mü ne yazıyordu. şikayet ettiydim de yok ekşi engine sıçtı gibi bir mesaj geldiydi karsıma ben de bastıydım küfürü ana avrat. sonra silmişler ama entryi .

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bugun kil oldum sozluge dedim eski konuyu getirelim...Hic sevmem bu adamlari zaten yukardaki arkadaslar belirtmisler..kendilerini secilmisler olarak goren dallamalar ve tikkyler grubu...en son deface den sonra ibm serverlarina gecmisler tam net olarak bilmiyorum ama birgun ben gotu dagittiracam onlara...Emegin icine sican tikky mekanindan baska bise degil...bugunde uynadim sinir kupuyum amk :)...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    canım çok sıkıldıgında ve yapacak bişey bulamadığımda girer ekşi sözlüğe küfür yazarım aratırım koparım gülmekten :)

ama bu onları sevdiğimi göstermez. Aralarında çok kaliteli yazarlar barındırıyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ewet tahribat.com yaznca okudum we zoruma gitti :@

Yetim düşler bekçisi
Toplam Hit: 4927 Toplam Mesaj: 35