Ek$İsözlük
-
burada nasıl yazar olunur? ne yapmak lazım yazar olmak için?
-
siteyi takip etmen yeter :|
şu anda alımlar kapalı olsa gerek :|
-
Kendini kimlikler ustu goreceksin.
Gotunu tavana degdireceksin.
Herseyi elestireceksin , hicbirseyi begenmeyeceksin.
-
çok fazla teknik terim kullacanaksın.
kutsal şeylere söveceksin
-
inandıgını değil hayali söyle.
suya sabuna elini sürme bolca eleştir
-
uludağ sözlük felan alternatiflerine yönel benim vardı uldağsözlükte 10 post atmıştım o kdr admin yaptılar :D öle kaldı kullanmıyorum
-
hoca yukarıda verilen nasihatlara uymana gerek yok :|
-
compi 13bin yazar var bende onlardan biriyim, kötü eleştiri kadar iyi eleştiri yapanlarda var ve sonuçta sitenin adı ek$i,olacak okadar.bana türkiyede ek$i sözlük kadar yararlı başka bir oluşum gösterebilirmisin ? İnternette dolaşan,forumlarda dolaşan esprilerin %90 ı ekşisözlükten çalıntıdır,yüzlerce blogdaki yazılar ekşisözlükten çalıntıdır.birçok şeyi ekşisözlükten öğrendim ben,bazen teknik şeyler bazen hayata dair şeyler.ulan bunu yaşamışım derken baktım aynı şeyi yaşayan yüzlerce insan var dedim okudukça.Ayrıca kendini üstün gören yok,bir adam birşeyi eleştirebilir fakat kendisinin o işi daha iyi yapacağını idda edemez,bizde etmiyoruz zaten sadece eleştiriyoruz.hatta yöneticilerde ekşisözlük yazarlığının ulaşılamayacak bir rütbe gibi görünmesinden rahatsız olduğu için en son bütün kayıtlı okurları çaylak yapmıştı.
-
an itibariyle yazarlık yapabildiğim site.
-
çok itici bi site gibi geliyo bana sevemedim bi türlü :|
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
an itibariyle yazarlık yapabildiğim site.
-----------------------------ne çabuk? çaylaklık falandır seninki yazarlık deildir heralde
Toplam Hit: 5863 Toplam Mesaj: 43