Eklemedir Koca Konak Altyapılı Parça

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D hoca sen alındın mi? yenilerden video paylaşayım dedim, eskileri sevmediğini gösterdin. benim hoşuma gitti, o video. all time hit, kimilerine iyi gelmiyor.

bak bu da güzel, tabi bence
    Pang , Walking in the Sun.
    hele şu var ki , bildiğin kelimelerden hortum yapmışlar, kelime bulutu gibi :
    Gwen Stefany , baby don't lie yada, spark the fire.
    yada , Can't hold us, mackleMoore
    yada get lucky, pharrel William :D

Golden state warrior vs Houston Rockets maçı iyi gidiyor.
    RitmFarbRacourci tarafından 25/Nis/16 02:42 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Pesimist pesimist diye ergenliğimi isyankarlıkla geçirdim lan ben. Ulen sago. Hayır o zamanlarda cidden kaliteli sözleri vardı sagonun, şimdide piyasa adam oldu çıktı dinlenecek parçası yok. Gerçi piyasada dinlenecek hiç parça yok zaten.

Yeni nesil arabesk rap denen birşey dinliyor. Allah düşmanımın başına vermesin.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir