Eklenmesini İstediğiniz Başlıklar
-
Ossuruktan teyyare bölümü eklielim holy
-
Arkadaşlar şaka bi yana Linux ve Web Tasarım bölümlerinin açılmasını çok istiyodum (zaten her tarafada yazdım) ve bölümlerin açılması beni sewindirik yaptı. Buraların açılmasında benimde katkım warsa ne mutlu bana "(ve Türk'üm diyene)" :))
-
VAY ANASINIIIIIIII, BU CAMIADA NE KADAR ABAZA VARMIS DA HABERIMIZ YOK KEH KEH KEH
-
HOLYONE BABA SEN GEL BENİ DİNLE Bİ CEP TELEFONU BÖLÜMÜ AÇ ABİ VAR YA FORUM YIKILIR YA MİLLET BELEŞE KONUŞMAK İÇİN DEBELENİYO BU OLAYLARA KAYITSIZ KALMA
-
ftp adresleri,edonkey,emule gibi bölümler olsa fena olmaz inşallah...
full programlar,divx vs. fena olmaz bence...
-
hehe valla harbiden baya abaza varmış ha eh benide sayın bari :D
ya mesala Uo hack bölümüde acilsa güzel
ultima online oynayan var mı aranizada??
işte bulunan buglar felam olur güzel olur işte :D -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
ne eklielim foruma?
-----------------------------
Milletin bulduğu güzel linkleri koyması için bi başlık açalım. -
eksi sozluk kivaminda bir bolum acilabilir mesela.. nebilim bi renk bir eglence katar ortama.. Nasilmi isler? 2 3 modarator olur.. uyeler girmek istedikleri kelimeleri veya sozleri once mod`lara yollar modlarda yogunluk olmamasi icin secicekleri kelimeleri belli zaman dilimleri icinde herkesin birseyler karalamasi icin baslik yapar.. bla. bla..
-
infoda cinsiyetim hic gidip gelmedi, sonradan top oldu denmesin, her kapi acik bana.
-
Holyone, 2. el her turlu urunu alip satabilmeliyiz kendi aramizda, buna dair bir bolum acilsin ve kendi aramizda alis-veris yaparaktan cuzzi fiyata eksiklerimizi tamamliyalim, fazlaliklarimizi satalim.
Ne dersiniz sevgili arkadaslar ?
Toplam Hit: 10710 Toplam Mesaj: 40