Eklenmesini İstediğiniz Başlıklar
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------
ftp adresleri,edonkey,emule gibi bölümler olsa fena olmaz inşallah...
full programlar,divx vs. fena olmaz bence...
-----------------------------
Bencede bencede!!!!!!!!!!!! -
Mızah gırgır şamata bolumu ossun buyuk eksıklık. Benım gıbı cıddı bırıne yakısmaz ama cıddıyetsız arkadaslara kres gıbı anaokulu gıbı bısıı olur. (Saka saka bende takılır en harbısınden hem yasım genc ve gayrıcıddı hareketlere ıhtıyac duyuyo bunye)
-
BartheZ in fikri ben de sevdim..ama dedikodu olayı zor bencede..öle bişi olsa top mop dinlemem bende girerim hatta..birde KİTAP bölümü olsa iyi olur..
-
Tuğrul babanın sölediği cok güzel
Bide bu üyelerin üzerindeki profil linki varya oraya bu kişinin kac mesaj attığını kac aylık,günlük vs. üye oldugunu filan yasak diyorum nasıl olur????? -
Avrat Bölümü Olursa İyi gırgır olur valla sitede başka hiçbir sitede yok zaten bize özel milleti top ilan ederiz haklısınız sırf şamata:)
-
Abi Geyik Bölümü Açalım paso(sürekli) geyik yaparız kafa dağıtırız biraz, kafamıza takılanları paylaşmak, rahatlamak istediğimiz zamanlarda dökeriz içimizi
-
spor koy abiiiii!!!!
-
FTP bölümü! bende iyi adresler var hergun yeni adresler moviez gamez appz felan filan hergun koyarim adresi
-
Warez olsa iyi olur arada bi lazım oluyo
Avrat bölümüde iyi fikir ama pek zannetmiyorum orayı kullanacaklarını bu geveze karılar çok konuştukları için onları chat ten başkası kesmez -
vay bea nerden neree ha:D
edit:konu eski no Heycan:)
Toplam Hit: 9381 Toplam Mesaj: 40