Ekmek Ağacı Yapıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

yav ne çelişkisi  bu akşam haberlerinde çıkıcak işte yarına videosu düşer etkinlik sayfasına koyarlar ..

Başarı için kişilikte değişim şart..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

berraa bunu yazdı:
    -----------------------------

yav ne çelişkisi  bu akşam haberlerinde çıkıcak işte yarına videosu düşer etkinlik sayfasına koyarlar ..

yok estfrullah yanlış anladın :) mesajı o saatte yazmışsın onun için dedim.

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

HeadBanger bunu yazdı:

berraa bunu yazdı:

yok estfrullah yanlış anladın :) mesajı o saatte yazmışsın onun için dedim.

yok yanlış anlamadım merak etme geç yazdım mesajı farkındayım :) hata bende anca fırsat buldum :)) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bunlar da olsun da bundan önce insanları doyuralım ne gariptir ki kediye acıdığı kadar insanlara bu kadar acınmıyor olayın farklı penceresinden bakmak istedim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

mqstar bunu yazdı:

Hocam bunlar da olsun da bundan önce insanları doyuralım ne gariptir ki kediye acıdığı kadar insanlara bu kadar acınmıyor olayın farklı penceresinden bakmak istedim.

doğru demişsin tabiki insanlar birbirine yardım etmeli.. ama hayvanlar savunmasız insan çalışır çabalar yardım için başvurabilir ama ya hayvancıklar napsın  onlar dertlerini anlatamazlar ki hem bi kaba su koymakla ekmek bugday kırıntı bırakmak kimseye zor gelmez ama diğer türlü çogumuzun  cebinde akrep var sanki yardım diyince direk maddi açıdan algılıyoruz aslında  yardım her şekilde olabilir.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

berraa bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

diyecek bişi bulamadım  çaksaydın iki tane dicem olmıcak yapsanda anlamazlar zaten sadece o görevli için demiyorum ..duyarlı insanlar oldugu kadar bilinçsiz insanlarda var ..tabi bunları böyle sinirlenerek bağırarak küfrederek ne azaltabiliriz nede aşabiliriz .. hatta bazen anlatmak bile yeterli olmayabilir..uygulayarak göstermek lazım.. bu gün sen  bi kap koyarsın yarın öteki koyar öbür gün bakmışsın diğeri de yemek veriyor .. ancak kendimiz yaparak göstererek  bu şekilde en azından toplumu bilinçlendirebiliriz ..

çaksaydın iki tane diyosunda adamın umrunda değilki elinden gelse cvp bile vermiyecekti. adam şartlamış kendni ölücek o hayvan, ölmeyeceği varsada öldürecek hayvanı :/

elimden geldiğince bende yardımcı oluyorum hayvanlara. geçen kar yağdığnda 3 gün fln aralıksız, bi kaba kedi köpek için yemek ekmek gibi şeyler koyup dışarıda boş arazi var oraya koymuştk, bide kuşlar için ayrı bi yere ekmek parçaları bırakmştk şimdi kap bile yok ortada :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hergün tükkan ve cam önüne atığımız ekmek ve bulgurlar kesmiyor artık, ağaç yapmak farz oldu zaten. Eline kıt kanaat geçen ekmeğinden bile paylaşan insanlara ne mutlu..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tusman
    Tusman's avatar
    Erkek

Konuya destek veren ve de gereğini yapan tüm müridlere tebrikler. Allah razı olsun.

Toplam Hit: 7514 Toplam Mesaj: 39