Ekonomik Durumlar Hakkında Anket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Sorma Hoca Yüksek Kira Ödemeleri, Elektrik Faturalarındaki Fahiş miktarlar, Vergi ve Ülkedeki Her şeye ama hemen her şeye Yasakçı Zihniyetin getirdiği, Para Cezalarından Usandık, Kobiler Ufak işletmeler, Açılıp habire kapanıyor, Millet Patlama aşamasına geldi, Hükümetin umrunda değil, Elektriğe Tekrar Zam Gündeme Geldi Allahtan Geri Tepti.

Çözüm Sade ve Sadece Üretim İş Gücü Seferberliğinden geçiyor, Dış Borca Güzel Bir AtaSözü İle Cevap Getiriyim, Tasşıma Suyla Değirmen Dönmez, O Salak Kuş Beyinli Unakıtanın Kulakları Çınlasın. 

katılıyorum ama biraz once haberleri izledim elektrigede zam geliyor malesef.yüzsüzce bahanelerle rte acıkladı.unakıtanda müjde verdi hadi yine iyiyiz benzine zam var ama artık ucagımızla gidecegiz gitmek istedigimiz yerlere ucak fiyatlarını dusurmusler benimki eskimisdi simdi gidip alcm yenisini

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:

babam esnaf

şuan bitme noktasına kadar geldik

son 1 yılda

1 dükkan+1 evimizi sattık

şuan işler berbat.dükkanı kapatıcaz

allaha şükür 4 evimiz+1 atolyemiz var

babam inşaat işine girmek istiyor

mütahit gibi bişi yapcam dior

:|

Demire Gelen Son Fahiş Zamdan Sonramı, Mevcut İnsaşaatçılar Zangır Zangır titriyorkenmi, İyi bir araştırsın derim.

Potansiyel_Virus  yapma be Hocam, Desene Unakıtan Son Oyununuda yaptı bu Millete, Yok abi ben başımı alıp gidem bu memleketten, Ödeyemiyorum Vallahide Kira Miktarı kadar Elektrik Faturası geliyor, Ne iştir anlamadım. Moralimi Bozdun sabah sabah Hocam yahu. :(

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    ya siz ne diyorsunuz yaa. ben sağlık sektöründe çalışıyorum. maddi olarak en büyük sektör. biz bile çöküşteyiz. ki başkalarının halini düşünemiyorum

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Aslında Arkadaşlarım, Ekonomi neden bu hale geldi Net olarak İzah edecem hemde iki kelime ile, Ekonomi Öyle Matematiksel, Olduğundan farklı gösterecek Hikaye Anlatımlarla Anlatılıyor Vatandaşa.

Olayın Aslı Türkiyedeki Ekonomi Politikası, Halk gebersede, Zengini Daha Zengin yapacak Politikasına Dayandığı için, Zenginde Asla ama Asla Doymayacağına Göre Gittikçe Kan Gren Halini almış, Kaynak Durumundaki Vatandaşın İliklerine Kadar Kurutulmasına Kadar Gidecek Sebeplerden Kötüye gidiyor.

Yoksa Ülkemizde her şey var, ama varlık içersinde bu Rezillik Ciddi diyorum Akıl Almaz Boyutlarda.

Zengini Zengin yapmamız gereken Zenginlerde, Malum Biliyorsunuzdur umarım, yinede Söyliyim Hükümete Akrabalık bağı Olan Şirketlerdir. Başa Gelen Hükümetlerin Akraba çevrelerinin Şirketleridir. Ve Bu Ülkemizde Gelenek Gibi bir hal almış Her gelen Aynısını yapıp Topluyo Söküyo Milletin Cigerini Gidiyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 15