folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ekonomik Durumunuz Nasıl? Piyasa Mı Durgun Bana Mı Öyle Geliyor? Neler Yapabiliriz

Ekonomik Durumunuz Nasıl? Piyasa Mı Durgun Bana Mı Öyle Geliyor? Neler Yapabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

c0der bunu yazdı:
    -----------------------------

akplilerin durumunu sorsak hemen iyi derler :) ama eminimki onların durumuda içler acısı zaten emin olmaklada alakası yok sağcısının solcusununda durumları kötü sanayide çekiç sesi yok esnaf oturuyo, ama dümeni güzel olanlarda var tabii oda eşinin dostunun işini yapıyo öle işte, yaşanmaz bu ülkede böyle giderse...

hoca herkes kırmızı yazmayı biliyor. yazın dikkat çeksin renkler değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

götümüze 2 milyar bilg için ben taktım 1 de bulaşık makinası yüzünden takıldı 2 de kredi borcumuz var ama hala mutluyuz :D

not: kredi kartını ve banka kartı nakiat avanslarını saymadım

fakir ama mutlu aile gibi .d

edit: neler yapabiliriz bu sıralar tasarrufa gidin masrafları kısabiliriz.

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Planlarınız nedir? Ne yapacaksınız? Vaziyet pek hoşuma gitmedi, havayı biraz daha koklayalım.

lise 4 te bize staj imkanı var haftada 3 gün onları biriktirip bir sonraki sene üniversiteye hazırlanmak için dershaneye yazılacam.şimdilik 5 yıllık planımın 2-3 yılı bu diğer 2-3 ü hesaplamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

her seçimden önce hep durgunluk oluyor piyasa kendini savunmaya alıyor sonuçlar borsayı etkilerse yara almamak için

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

akplilerin durumunu sorsak hemen iyi derler :) ama eminimki onların durumuda içler acısı zaten emin olmaklada alakası yok sağcısının solcusununda durumları kötü sanayide çekiç sesi yok esnaf oturuyo, ama dümeni güzel olanlarda var tabii oda eşinin dostunun işini yapıyo öle işte, yaşanmaz bu ülkede böyle giderse...

Hocam tamam da bir şekide herkesin mutlaka planı programı vardır. Ben referandumu bekliyorum evet yoğun çıkarsa yabancı bir şirkete eğitmen olacağım, beni rahatsız eden husus gireceğim şirketin ön kabul koşulunun katoliklik olması yani para için din değiştirmiş oluyorum. Bakıcaz en azından ev taksidimi öder, banka borçlarımı da yine ufak tefek parça donanım yazılım satışlarıyla kapatırım inancındayım, zaten borcum bittiğinde hayatla ilgili başka bir planım da yok. Evlilikti şuydu buydu hiç bir şey düşünmüyorum. Sadece mevcut borçlarımı nasıl kapatırımın hesabındayım. Ekonomi ne kadar kötü olursa olsun hepinizin bir planı vardır. Tekstilci ne yapmayı düşünüyor? inşaatçı nasıl çıkabileceğini düşünüyor? esnafın kafasında ne var? yazılımcılar ne yapacak? mühendisin aklından ne geçiyor? merak ettiğim şeyler bunlar. Bu kadar insan bir şeyler yapmadan beklemeyi düşünmüyordur herhalde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

haklısın hocam akp den önce bir eli yağda bir eli baldaydık.Hiç öyle yazar kasa falan atanda yoktu.2000 krizide bize teğetti o zamanlar.Herneyse konu sapmasın.

Genel durumu bilmemde tekstil cidden yerlerde.her sokakta bir atölye vardı okmeydanında şimdi açılan 2 haftada kapanıyor.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kasVa bunu yazdı:

c0der bunu yazdı:

haklısın hocam akp den önce bir eli yağda bir eli baldaydık.Hiç öyle yazar kasa falan atanda yoktu.2000 krizide bize teğetti o zamanlar.Herneyse konu sapmasın.

Genel durumu bilmemde tekstil cidden yerlerde.her sokakta bir atölye vardı okmeydanında şimdi açılan 2 haftada kapanıyor.

hocam maksadımız polititik tartışma değil, ortamı germeyin, senin planın nedir? kendin için bir çözümün varsa anlat benzer durumda olanların işine yarasın, hepimiz bir çözüm arıyoruz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

uzun vadede bireysel çözüm nedir? hangi sektörlerde eleman ihtiyacı artmakta, kazanan sektörler neler? şimdinin liselilerinden üniversitelilerinden gelecekte hangileri kazanabilecek dersiniz?

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

siz işverenler iş yapamadığınız için biz iş arayanlar da iş bulamıyoruz işte.. zincir misali..herkesin derdi ayrı tabi.. işsizlik azalıcakmış ahh ahh keşke :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 5738 Toplam Mesaj: 42