folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ekonomik Krize Önlem Planı Açıklanmış (Çok Geç Kalmadılar Mı?)

Ekonomik Krize Önlem Planı Açıklanmış (Çok Geç Kalmadılar Mı?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

peki anlamadııgm durum şu..

internetten ve telefondan %10 luk vergi indirimi olucksa bu herkezi etkilicek dimi ? mesela ben eski kullanıcıyım ttnetten indirim olcak mı bana da ? 

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Hergünm yatıp kalkıp bu hükümete küfretmek nasıl bir psikolojik durumdur.

Avrupada 1 Allahın kulu intihar etmezken neden burda intihar vakaları olur.

Baba icralık oğul borçlu. ülkeyi yönetenleri hapislerde görmeyi ne çok isterdim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

mucevherata da %50 vergi koyulsun,

onun yerine zaruri ihtiyac olan petrol urunlerinde, gidada, saglik giderlerinde vergi indirimi yapilsin.

cok sukur zenginimizi teget gecti bu kriz, fakirleri Allah kurtarsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

Baba icralık oğul borçlu. ülkeyi yönetenleri hapislerde görmeyi ne çok isterdim.

ya kafayı buldun ya da avrupa insanının içinde bulunduğu halin farkında değilsin. sen mutluluğu intihar sayısıyla mı ölçüyosun? kredi kartı çılgınlığı, bilinçsiz tüketim vs vs.. kriz kriz diyoruz neden dibimdeki migros full çekiyor hergün. sinemalar tıklım tıklım. varoşlardan gençler bile ellerine geçirdiklerini bowlinge karıya kıza harcarken babaları napsın? bunu anlamış değilim. kriz sizin beyninizde. ya da dünyada yaşamıyosunuz. evet var bi kriz ama gözlerini aç da bak dünyaya. yalnızca bizi mi vurmuş? 

We can be more, we can be much more.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    küresel bi krizi, bir kişinin üstüne yıkıyosunuz....

Ses Etme Hallederiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

Bunlari gerceklestirebilecek gercek "iktidar" sahibi bir basbakan ariyorum,  "kukla" basbakanlar istemiyorum. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

ya kafayı buldun ya da avrupa insanının içinde bulunduğu halin farkında değilsin. sen mutluluğu intihar sayısıyla mı ölçüyosun? kredi kartı çılgınlığı, bilinçsiz tüketim vs vs.. kriz kriz diyoruz neden dibimdeki migros full çekiyor hergün. sinemalar tıklım tıklım. varoşlardan gençler bile ellerine geçirdiklerini bowlinge karıya kıza harcarken babaları napsın? bunu anlamış değilim. kriz sizin beyninizde. ya da dünyada yaşamıyosunuz. evet var bi kriz ama gözlerini aç da bak dünyaya. yalnızca bizi mi vurmuş? 

biz sabretmekten bıktık. senin gibi akp boyunduruğuna girmiş şahısları vicdanlarına bakarak not verenleri ıslah eylesin yaratıcı... beddua etmekten bıktım diyorumda anlamaz ki o beynin....kaderci toplum süvarisinden ne zaman sıyrılacaksınız... akıl ve mantık yürütmeyi ne zaman düşüneceksiniz.

gün gelecek devran dönecek elbet.... hesapları tek tek sorulacak bunları yaşatanlardan....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    ekonomik krize çare : memura %500 zam..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 2593 Toplam Mesaj: 19