Ekonomik Krize Önlem Planı Açıklanmış (Çok Geç Kalmadılar Mı?)
-
peki anlamadııgm durum şu..
internetten ve telefondan %10 luk vergi indirimi olucksa bu herkezi etkilicek dimi ? mesela ben eski kullanıcıyım ttnetten indirim olcak mı bana da ?
-
Hergünm yatıp kalkıp bu hükümete küfretmek nasıl bir psikolojik durumdur.
Avrupada 1 Allahın kulu intihar etmezken neden burda intihar vakaları olur.
Baba icralık oğul borçlu. ülkeyi yönetenleri hapislerde görmeyi ne çok isterdim.
-
mucevherata da %50 vergi koyulsun,
onun yerine zaruri ihtiyac olan petrol urunlerinde, gidada, saglik giderlerinde vergi indirimi yapilsin.
cok sukur zenginimizi teget gecti bu kriz, fakirleri Allah kurtarsin.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Hergünm yatıp kalkıp bu hükümete küfretmek nasıl bir psikolojik durumdur.
Baba icralık oğul borçlu. ülkeyi yönetenleri hapislerde görmeyi ne çok isterdim.
-----------------------------ya kafayı buldun ya da avrupa insanının içinde bulunduğu halin farkında değilsin. sen mutluluğu intihar sayısıyla mı ölçüyosun? kredi kartı çılgınlığı, bilinçsiz tüketim vs vs.. kriz kriz diyoruz neden dibimdeki migros full çekiyor hergün. sinemalar tıklım tıklım. varoşlardan gençler bile ellerine geçirdiklerini bowlinge karıya kıza harcarken babaları napsın? bunu anlamış değilim. kriz sizin beyninizde. ya da dünyada yaşamıyosunuz. evet var bi kriz ama gözlerini aç da bak dünyaya. yalnızca bizi mi vurmuş?
-
küresel bi krizi, bir kişinin üstüne yıkıyosunuz....
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Bunlari gerceklestirebilecek gercek "iktidar" sahibi bir basbakan ariyorum, "kukla" basbakanlar istemiyorum.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Hergünm yatıp kalkıp bu hükümete küfretmek nasıl bir psikolojik durumdur.
-----------------------------ya kafayı buldun ya da avrupa insanının içinde bulunduğu halin farkında değilsin. sen mutluluğu intihar sayısıyla mı ölçüyosun? kredi kartı çılgınlığı, bilinçsiz tüketim vs vs.. kriz kriz diyoruz neden dibimdeki migros full çekiyor hergün. sinemalar tıklım tıklım. varoşlardan gençler bile ellerine geçirdiklerini bowlinge karıya kıza harcarken babaları napsın? bunu anlamış değilim. kriz sizin beyninizde. ya da dünyada yaşamıyosunuz. evet var bi kriz ama gözlerini aç da bak dünyaya. yalnızca bizi mi vurmuş?
-----------------------------biz sabretmekten bıktık. senin gibi akp boyunduruğuna girmiş şahısları vicdanlarına bakarak not verenleri ıslah eylesin yaratıcı... beddua etmekten bıktım diyorumda anlamaz ki o beynin....kaderci toplum süvarisinden ne zaman sıyrılacaksınız... akıl ve mantık yürütmeyi ne zaman düşüneceksiniz.
gün gelecek devran dönecek elbet.... hesapları tek tek sorulacak bunları yaşatanlardan....
-
ekonomik krize çare : memura %500 zam..