Ekran Kartı Fan Sesi Sorunu
-
hocam yağlama falan boşver. git 5 liraya kontak sprey al. fanın içine sık. kanatların altında boşluk vardır. spreyin ucunu oraya doğru çevir sık. ne ses kalır ne bişey :) ben şimdiye kadar her seferinde bunu yaptım benim sorunumu çözdü hep.
-
hoca valla ben olsam garantiye gönderirdim fakat garanti ile uğraşmayabilirdimde direk fan kablosunu çıkarırdım fanı çalıştırmazdım haiyle ses kesilirdi ....
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca valla ben olsam garantiye gönderirdim fakat garanti ile uğraşmayabilirdimde direk fan kablosunu çıkarırdım fanı çalıştırmazdım haiyle ses kesilirdi ....
-----------------------------sonra ekran kartı Taklaya gelirdi :) yazmayı unutmussun :)
-
git servisine ver hiç uğraşma...
hatta otur "Allah'ım ne olur değişim versinler" diye dua et...
piyasada kalmadığı için en azından bi 5830 falan verirler yerine ;)
-
scheitann bunu yazdı:
-----------------------------git servisine ver hiç uğraşma...
hatta otur "Allah'ım ne olur değişim versinler" diye dua et...
piyasada kalmadığı için en azından bi 5830 falan verirler yerine ;)
-----------------------------işallah :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------hocam yağlama falan boşver. git 5 liraya kontak sprey al. fanın içine sık. kanatların altında boşluk vardır. spreyin ucunu oraya doğru çevir sık. ne ses kalır ne bişey :) ben şimdiye kadar her seferinde bunu yaptım benim sorunumu çözdü hep.
-----------------------------aklımdan geçen buydu aslında.
arabaların lapıları ses yapınca bir spres sıkıyorlar ondan bakmayı planlıyordum ama ismini de bilmiyordum ne olduğunun.
bu arada arkadaşlar ses gayet sorunsuz şuan. sanırım akıttığım yağ iş görmüş :) eski çalışma sesinde fan. sprey de hayli işimi görecektir.
bu arada kullandığınız bu daha iyi dediğiniz ürün nedir.

-
arkadaş tereyagı sürüyor fanlara iyi geliyormuş
-
Aslında en eyisi domuz yağıdır arkadaşlar... Ancak fan ses yapıyorsa o fan artık ... :(
-
aldığım firma gönder bize bizde garantiye götürelim dedi. 1 gün kargoyla gitse 1 hafta da garantide kalsa eder 8 - 10 gün :(
kötü oldu bu iş ama en mantıklısı bu artık.
gelişmelerden devam... :)
-
hocam Ekran Kartının agırması Sonucunda O ses cıkIyor va yan kaldıgı ıcın donen fanlar Sarsıyor tam Yerlestı dıyecem fayda Etmez Söyle kasanın Alt taraflarınaYakınsa bir cubuk veya elinle Bir Kontrol et ses kesilecekmi die kesilmese ıcındekı fanlar Bır yere carpıyordur
edit: sorunu çözmüşsün:)