folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ekran Kartı İçin Fikirlerinizi Bekliyorum.

Ekran Kartı İçin Fikirlerinizi Bekliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selojohn
    selojohn's avatar
    Erkek

peki powercolor sizce nasıl?  asus mu almak lazım veya ismi bilinen ne var bilmiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selojohn bunu yazdı:
    -----------------------------

peki powercolor sizce nasıl?  asus mu almak lazım veya ismi bilinen ne var bilmiyorum.

Powercolor,un servisinide ÇİZGİ bakıyor alabilirsin ayrıca fiyat olarak daha uygundur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selojohn
    selojohn's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

selojohn bunu yazdı:

Powercolor,un servisinide ÇİZGİ bakıyor alabilirsin ayrıca fiyat olarak daha uygundur.

çok teşekkür ederim yardımların için. büyük ihtimal 6850 alıcam ve powercolorla asus arasında çok fiyat farkı  yoksa asus alıcam.

bazı sitelerde bendeki işlemciyle (Q6600) bu 6850 kartta sorun yaşamışlar dar boğaz diyolar. çok bişey anlamıyorum ama alıcam artık. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selojohn bunu yazdı:

Jubei bunu yazdı:

selojohn bunu yazdı:

çok teşekkür ederim yardımların için. büyük ihtimal 6850 alıcam ve powercolorla asus arasında çok fiyat farkı  yoksa asus alıcam.

bazı sitelerde bendeki işlemciyle (Q6600) bu 6850 kartta sorun yaşamışlar dar boğaz diyolar. çok bişey anlamıyorum ama alıcam artık. 

işlemcinin standart hızında belki (ki 8Mb cache ile zor ama) sorun yaşarsın ama en olmadı ki bencede öyle yaparsan yani işlemci hızını 3ghz veya 3.2ghz,e çıkartırsan birde ramleri1333mhz,e getirirsen en ağır oyunları bile rahat rahat oynarsın ancak şu sıralar AMD,nin driver sorunları var ve hangi driver tam olarak sağlıklı çalışıyor bilmiyorum ama hd6850 kullananlar bilirler onlara danışabilirsin.
    Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan diyorum yeni ekran kartını. 

Toplam Hit: 2029 Toplam Mesaj: 15