Ekranı Kırık Note 2'Den Rehber Ve Galeri Çekmek
-
Merhaba hocalar. Elimde ekranı tamamen kırık ve sıfır görüntü veren ancak çalışır durumda olan bir note2 var. Telefondaki rehberi ve galeriyi kopyalamam gerekiyor. Mac kullanıcısıyım exeleri çalıştıramıyorum. Telefonu açıp açamadığıma bile emin değilim. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? Telefonda root yok ve geliştirici seçenekleri kapalı, ekran görüntüsünü alabilmek için okuduğum kadarıyla geliştirici seçenekleri açık olmalı.
-
otg destegi var ise, tak bi fare,
mhl destegi var ise bagla tv ye.
dahada baska bir yontem olamaz. /:
-
adb ile bağlanmak için geliştirici seçenekkleri açık olması gerekiyordu galiba :(
-
0x656e bunu yazdı
adb ile bağlanmak için geliştirici seçenekkleri açık olması gerekiyordu galiba :(
ben de öyle biliyorum hocam yoksa android studio ile bağlanıp bakacaktım. Telefonun açık olup olmadığını anlayabilsem en azından galeriyi kurtarıcam da şarja takınca mavi ışık yanıyor ama açma tuşuna basınca bi atraksiyon yok
-
www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/ mac için Kies var hocam bir dene istersen
-
h2so4 bunu yazdı
www.samsung.com/tr/support/usefulsoftware/KIES/ mac için Kies var hocam bir dene istersen
Tam olarak ne bilmiyorum ama bi inceliyim hocam teşekkür ederim
-
bendede kırık note 3 var bulunsun çizik
-
Kies ile çözülür ama telefonunda kies'in yüklü olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
kies çalıştı ancak telefonda kilit varmış, dokunmatik çalışmadığı için onu da açamıyoruz
-
manyaki bunu yazdı
kies çalıştı ancak telefonda kilit varmış, dokunmatik çalışmadığı için onu da açamıyoruz
hoca dedigimi denedin mi?
-
AbdullahAzad bunu yazdımanyaki bunu yazdı
hoca dedigimi denedin mi?
hocam tv bulmam şuan için çok mümkün değil deneyemedim o yüzden