folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ekranı Kırık Note 2'Den Rehber Ve Galeri Çekmek

Ekranı Kırık Note 2'Den Rehber Ve Galeri Çekmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

Ekrani tamamen gitmis S3 mu telefoncuya goturdum. Abi fiyati bu dedi anlastik bi cay soyledi. Ben cayimi icine kadar ekran degismis, telefon en son haliyle elimde tutuyordum. Ekran koruyucusu, arama kaydi vs ne kadar kisisel sey varsa ayni duruyordu. Boyle bir sey yapilabilir belki.

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bir esnaf abiye gidecen.. ekran takacak verilerini alacan ekranı geri sökecek bu kadar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bu yüzden her ne kadar aşırı güven duymasam da rehberimi google rehbere fotoğraflarımı buluta yedekliyorum. telefon isterse paramparça olsun istediğim başka bir telefondan lazım gelen bütün datalarıma erişebiliyorum.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Hocam özellike şu replika telefonların bir çince uygulaması vardı mavi renkte. Ona herhangi bir makineyi bile bağlasan ekrandaki görüntüyü pc ye veriyordu. Ordan bir şey aklıma geldi ama o program aklıma gelmedi.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 15
note2