Ekşi'deki "Yaşlı Amcayı Taciz Edenleri Deşifre Ediyoruz Kampanyası"
-
Ordan metro veya tramvay gibi bir şey geçiyor. Plakası gözüken araba var o plakadan yola çıkarak adres ve bölge bulunabilir. Tabi orada oturan birisi ise.
-
ya yanlarından "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığındaki salak kadınlar?
kendilerine bu tarz bişey yapılsa ortalığı ayağa kaldırırlar, siz nasıl insansınız vs
-
Bizim millet korkak amk kedileri öldüren deli kadını linç etmeye 650 kişi çıkar ama bu piçlerin adresleri bulunsa 5 adam gitmez yanlarına.
Boş hava yapıyorlar.
-

-
yemin ediyorum bir bulsam polat alemdarın torbacıyı kumar masasına aytırıp bezbol sopasıyla dövmesi gibi döverim atatürkü bile ben vurdum dedirttirmezen en adi olayım
-
zamazingo bunu yazdı
yemin ediyorum bir bulsam polat alemdarın torbacıyı kumar masasına aytırıp bezbol sopasıyla dövmesi gibi döverim atatürkü bile ben vurdum dedirttirmezen en adi olayım
gel götüreyim oldukları yere ?
-
Cosmic bunu yazdızamazingo bunu yazdı
ne ulan allahmı bunlar geçmişini sikerim hepsinin
-
verilecek en büyük ceza amk

-
zamazingo bunu yazdıCosmic bunu yazdızamazingo bunu yazdı
ne ulan allahmı bunlar geçmişini sikerim hepsinin
o zaman bi sikde vatana millete hayrın olsun : D
-
mizahi bunu yazdı
Cezayla yola gelmez bunlar. Birinin bunlara insanligi ogretmesi lazim.
Aynen katılıyorum.
Eğer hukuk devletinde yaşıyor olsaydak duyarlı bir savcı bu görüntüleri izleyip peşine düşer onların cinsel tacizden, aşağılama ve hakaretten anasını bellerdi.Ama ne yazık ki yaptıkları yanlarına kar kalacak gibi gözüyor.O yüzden özellikle sosyal medyanın bir çok insana ulaştığı bu günlerde bu piçleri bulup toplum önünde cezalandırmak, aynı amcaya yaptıkları gibi aşağılamak, kimliklerini ve yüzlerini iyice bilindik hale getirmek gereklidir.
Delişfre etmete gelince zor bir iş değil 34 az 2783 videodaki aracın plakasıdır.