Eksik Şişe Efes..
-
Selam beyler.
fiiii tarihinde aldığım bir efes var. yarım dolum yapılmış:) ben bunu ne yapayım bilemedim sahibindene mi koyayım yoksa dursun saklayayım mı nasıl değerlendireyim ben bunu :)
Herkes herşeyi soruyor bende bunu sorayım dedim:)

-
çok eski değilse aç maddi tazminat davası :D
-
-
Efes'e mail at belki bir kasa yollarlar :)
-
21 nisan 2013 dolum tarihli sanırım..
Efese mail atsam işinizi eksik yapmayın kardeşim biz tam parası veriyoruz eksik hizmet alıyoruz mu diyeyim:)
-
rappermcs bunu yazdı
21 nisan 2013 dolum tarihli sanırım..
Efese mail atsam işinizi eksik yapmayın kardeşim biz tam parası veriyoruz eksik hizmet alıyoruz mu diyeyim:)
Damardan gir sen ise yarar :D
Bi ara bi konu vardi numune yiyecek icecek yollayan markalarin listesi. O geldi aklima :D
Edit: buldum :D http://www.tahribat.com/Forum-Bedava-Numune-Deneme-Urunu-Isteyebileceginiz-Siteler-155493/1/
NoToLeRaNcE tarafından 29/May/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
efese mail de atsa iadeli posta da yapsa bişey çıkmaz. ürün tam dolu olARak satışa sunulur diyebilirler. e nasıl oluyo da yarım oluyor arada çıkmıştır.
fakat onlar şu şekilde savunabilirler. yarım şişe içeceği de evinde falan gazı kaçmadan kapağı kapatabilirsin.
kısacası bu bilgiyi bildiğim için söyledim.
-
caldii10 bunu yazdı
efese mail de atsa iadeli posta da yapsa bişey çıkmaz. ürün tam dolu olARak satışa sunulur diyebilirler. e nasıl oluyo da yarım oluyor arada çıkmıştır.
fakat onlar şu şekilde savunabilirler. yarım şişe içeceği de evinde falan gazı kaçmadan kapağı kapatabilirsin.
kısacası bu bilgiyi bildiğim için söyledim.
Gazi kacmadan o kapagi nasi acacan ? onu gectim Kapaga tahrifat vermeden nasi acacan ?
Her sekilde ofsayt durum.
-
Gazi kacmadan o kapagi nasi acacan ? onu gectim Kapaga tahrifat vermeden nasi acacan ?
hiç sorun değil.biraz barmenlik bilgisi biraz da kimya.
her ne kadar "korsana hayır" tezini savunuyor olsamda içki konusunda yapılabilecek olayların tümüne hakimim. bu yüzden çok zor bi olay değil.bi tutam karbondiokside bakar. :)
-
caldii10 bunu yazdı
hiç sorun değil.biraz barmenlik bilgisi biraz da kimya.
her ne kadar "korsana hayır" tezini savunuyor olsamda içki konusunda yapılabilecek olayların tümüne hakimim. bu yüzden çok zor bi olay değil.bi tutam karbondiokside bakar. :)
Sen o kapagi yamulmadan, disleri kirilmadan orjinal halde acip kapatacagini soyluyosun demi ?
Barmenlikle ne alakasi var, aklin aliyo mu hocam bunu :)
-
bence de hiç bir zedelenme iz bırakmadan açıp kapatmak imkansız hocam..