Eksik Şişe Efes..
-
rappermcs bunu yazdı
bence de hiç bir zedelenme iz bırakmadan açıp kapatmak imkansız hocam..
Sen hiç basınç diye bir şey duydun mu , veririm içine helyumu iğne deliğinden çakarım ateşi çekerim emanet :) -
Media bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Sen hiç basınç diye bir şey duydun mu , veririm içine helyumu iğne deliğinden çakarım ateşi çekerim emanet :)ulan tüm tbt toplandık bi kasayı açamadık .d şansımızı şişede mi deneyecez
-
yunusdogan bunu yazdıMedia bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Sen hiç basınç diye bir şey duydun mu , veririm içine helyumu iğne deliğinden çakarım ateşi çekerim emanet :)ulan tüm tbt toplandık bi kasayı açamadık .d şansımızı şişede mi deneyecez
Daftın kasadan mı bahsediyon : )
-
caldii10 bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Gazi kacmadan o kapagi nasi acacan ? onu gectim Kapaga tahrifat vermeden nasi acacan ?
Her sekilde ofsayt durum.
hiç sorun değil.biraz barmenlik bilgisi biraz da kimya.
her ne kadar "korsana hayır" tezini savunuyor olsamda içki konusunda yapılabilecek olayların tümüne hakimim. bu yüzden çok zor bi olay değil.bi tutam karbondiokside bakar. :)
Bi anlatır mısın bi tutam karbondioksit nasıl oluyormuş kapağa girmeden içine nasıl basıyormuşsun dolum esnasındaki iç basıncı nasıl geçip kapağı da zarar vermeden çıkartıyormuşsun? :D
Media bunu yazdırappermcs bunu yazdıbence de hiç bir zedelenme iz bırakmadan açıp kapatmak imkansız hocam..
Sen hiç basınç diye bir şey duydun mu , veririm içine helyumu iğne deliğinden çakarım ateşi çekerim emanet :)Sen hiç soygaz diye bir şey duydun mu, helyum yanıcı değil :D
Ya nasıl şahane iddialı fikirleriniz var akıl hayal almıyor :D
izzmarit tarafından 30/May/14 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Birayi calkalayin kapagi cqkmaklar acin kapaga bi bakin nerdeyse hic hasar almio dokulen bira uerinede yeni bira doldurun sagdan ilerleyin
-
ayhun bunu yazdı
Birayi calkalayin kapagi cqkmaklar acin kapaga bi bakin nerdeyse hic hasar almio dokulen bira uerinede yeni bira doldurun sagdan ilerleyin
Hasar almaz olurmu hocam yapmayin, o disliler kirilgan yapida, disinle bile az zorla zaten aciliyo ve direk yamuluyo.
O kapagi acin hasar vermeden ve tekrar orjinal kapatin yerine benden bi kasa efes amk :D
-
Ben actim hoca :) beypazari maden suyunda gecerli mi ayni ayni iddia :P
Sert plastikten bir mekanizma yapmstim kapagin dislerine giriyor ve ayni anda genisletiyor. Takarken de yine kapagin dislerine tam oturup her yerinden pressliyor. Ama açtığım zaman basinç gidiyor ve o basıncı yapacak bir tutam karbondioksiti bulamadm:)
Sonuc : Ne yaparsan yap o siseyi sen acarsan fabrikasyon gibi kapatamazsin
-
ersn bunu yazdıyunusdogan bunu yazdıMedia bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Daftın kasadan mı bahsediyon : )
mustykte nin değilmiydi
-
Media bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Sen hiç basınç diye bir şey duydun mu , veririm içine helyumu iğne deliğinden çakarım ateşi çekerim emanet :)yok duymadım..
Bunu bana ispatla yap 2 kasa efes hediyemdir sana:)
-
yanına 2 tane daha al iç gitsin ne uğraşıyon :D