El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------1 sene önce açtığım konu silinmemiş :)
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=kolye&folderid=71228
:)
-----------------------------
Senin konuya mesaj atarsak konu en üste taşınırmı acaba? :D -
brainiac bunu yazdı:
Yüzük yapmasına yapılırda kalıp maliyeti oldukça yüksek olur 100 adet satılacağını bilsek düşünmeden yaparım.kalıp hazırlatıp döktürürüm bir dökümdede yaklaşık 100 adet çıkıyor..
-----------------------------yuh hoca bunlar çok güzel olmuş.
Yüzük işine gelince .. 100 adet dökümün 1 yüzük fiyatı ne kdar olur ortalama ?
model fln cıkarabilir misin?
100 tane alıcı çıkabilir belki
Uygun model ve fiyat karşılığında -
mürüdlerden biri yollamıştı http://kahraman.ayyildiz.org/yuzuk2.jpg linki adam 100 euro yazmış eğer 100 alıcı çıkarsa 40-50 tl civarında tutar ama dediğim gibi en az 100 kişi olması lazım çünkü döküm olduğundan kalıp yapılması lazım kalıpda anca kendini 100 yüzükte amorti ediyo eğer 100 kişi çıkarsa istenirse tahribatta photoshop uzmanları var aynı tşörtler gibi tasarımını yaparız arasından en güzelini seçip onu çıkartırız
-
brainiac bunu yazdı:
ünyede karadeniz gümüş ayrıca samsun ve giresundada var ustaya hazırlatıyorum birer tane samsun ve giresuna da yollayacam görmek isteyen müridler oradanda görebilir...
-----------------------------Giresunda nerde hoca ? Ben giresunluyum..
-
Hocam müthiş olmuş ama kolye bana göre değil.. eğer yüzük yaparsan gözüm kapalı alırım :D
-
Hoca Gerçekten Güzel Olmuş Tebrikler Patent'ini Alda Elinden Gitmesin :P :) Çok Rahat Alıcı Bulursun ;)
-
Yüzüğe bende varım:)
-
Süpermiş ya.İsteğe özel kolyeleri ne kadara yapıyorsun hocam yada yapıyormusun bana ulsşırsan sevinirim.[serdar_gurevin@hotmail.com
-
arkadaşlar hizmet güzel ve fiyat çok uygun yani size şukadarını söyleyim o herkesin boynunda isim yazılı kolyeler varya işte onun sadece işçiliğine bazı ustalar 20 tl bazıları ise 30 tl alıyor bakın tekrar söylüyorum sadece işçiliğine yani bana uygun geldi harbi piyasaya sorsanız hem logolu hem yazılı kesinlikle daha fazladır arkadaşın hem fiyatları güzel hem işçiliği hayırlı satışlar hocam
-
teşekkür ederim kardeş arkadaşlar çekinceli yaklaşıyor elbette haklılar.ürün yaklaşık 8 gram ve 25 lira 5 civarında GG alıyor.yani kalan yaklaşık 20 lira işte emeğin karşılığı:)))fakat biz bunu inanın kar amaçlı düşünmüyoruz. Dükkanda son zamanlarda moda olan isim kolye siparişi alıyoruz zinciriyle birlikte yaklaşık 4 gram geliyor ve 50 liraya yapıyoruz gerisini siz düşünün ::))) ama şaşırtıcı şeylerde olmuyor deyil arkadaşlar hesap noma yolluyorlar ve biz siparişlerini daha sonra yolluyoruz..Onlara güvenlerinden ötürü teşekkür ederim....