folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi

El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------

1 sene önce açtığım konu silinmemiş :)

http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=kolye&folderid=71228

:) 

Senin konuya mesaj atarsak konu en üste taşınırmı acaba? :D

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek

brainiac bunu yazdı:
    Yüzük yapmasına yapılırda kalıp maliyeti oldukça yüksek olur 100 adet satılacağını bilsek  düşünmeden yaparım.kalıp hazırlatıp döktürürüm bir dökümdede yaklaşık 100 adet çıkıyor..

yuh hoca bunlar çok güzel olmuş.
    Yüzük işine gelince .. 100 adet dökümün 1 yüzük fiyatı ne kdar olur ortalama ?
    model fln cıkarabilir misin?
    100 tane alıcı çıkabilir belki
    Uygun model ve fiyat karşılığında 

ID no su 19140 olan mürid
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

mürüdlerden biri yollamıştı http://kahraman.ayyildiz.org/yuzuk2.jpg linki adam 100 euro yazmış eğer 100 alıcı çıkarsa 40-50 tl civarında tutar ama dediğim gibi en az 100 kişi olması lazım çünkü döküm olduğundan kalıp yapılması lazım kalıpda anca kendini 100 yüzükte amorti ediyo eğer 100 kişi çıkarsa istenirse tahribatta photoshop uzmanları var aynı tşörtler gibi tasarımını yaparız arasından en güzelini seçip onu çıkartırız

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

brainiac bunu yazdı:
    ünyede karadeniz gümüş ayrıca samsun ve giresundada var ustaya hazırlatıyorum birer tane  samsun ve giresuna da yollayacam görmek isteyen müridler oradanda görebilir...

Giresunda nerde hoca ? Ben giresunluyum..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Hocam müthiş olmuş ama kolye bana göre değil.. eğer yüzük yaparsan gözüm kapalı alırım :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Hoca Gerçekten Güzel Olmuş Tebrikler Patent'ini Alda Elinden Gitmesin :P :) Çok Rahat Alıcı Bulursun ;)

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Yüzüğe bende varım:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Süpermiş ya.İsteğe özel kolyeleri ne kadara yapıyorsun hocam yada yapıyormusun bana ulsşırsan sevinirim.[serdar_gurevin@hotmail.com

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    arkadaşlar hizmet güzel ve fiyat çok uygun yani size şukadarını söyleyim o herkesin boynunda isim yazılı kolyeler varya işte onun sadece işçiliğine bazı ustalar 20 tl bazıları ise 30 tl alıyor bakın tekrar söylüyorum sadece işçiliğine yani bana uygun geldi harbi piyasaya sorsanız hem logolu hem yazılı kesinlikle daha fazladır  arkadaşın hem fiyatları güzel hem işçiliği hayırlı satışlar hocam

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    teşekkür ederim kardeş arkadaşlar çekinceli yaklaşıyor  elbette haklılar.ürün yaklaşık 8 gram ve 25 lira  5 civarında GG  alıyor.yani kalan yaklaşık 20 lira işte emeğin karşılığı:)))fakat biz bunu inanın kar amaçlı düşünmüyoruz. Dükkanda son zamanlarda moda olan isim kolye siparişi alıyoruz zinciriyle birlikte  yaklaşık 4 gram geliyor ve 50 liraya yapıyoruz gerisini siz düşünün ::))) ama şaşırtıcı şeylerde olmuyor deyil arkadaşlar hesap noma yolluyorlar ve biz siparişlerini daha sonra yolluyoruz..Onlara güvenlerinden ötürü teşekkür ederim....
Toplam Hit: 9474 Toplam Mesaj: 70