folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi

El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

brainiac bunu yazdı:
    -----------------------------
    teşekkür ederim kardeş arkadaşlar çekinceli yaklaşıyor  elbette haklılar.ürün yaklaşık 8 gram ve 25 lira  5 civarında GG  alıyor.yani kalan yaklaşık 20 lira işte emeğin karşılığı:)))fakat biz bunu inanın kar amaçlı düşünmüyoruz. Dükkanda son zamanlarda moda olan isim kolye siparişi alıyoruz zinciriyle birlikte  yaklaşık 4 gram geliyor ve 50 liraya yapıyoruz gerisini siz düşünün ::))) ama şaşırtıcı şeylerde olmuyor deyil arkadaşlar hesap noma yolluyorlar ve biz siparişlerini daha sonra yolluyoruz..Onlara güvenlerinden ötürü teşekkür ederim....

hacı benımde kafamda var öyle mesela aynı bu tip

A harfi altındada AbdullahAzad uzun kaçar sanırım ama 

böle bişi aynı bunun gibi maliyet ne kadar oluyor size :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    sen çizimini yap yolla aynı rakama çıkartırız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek

2 3 müridimeze gönderdim ayrıca daha farklı istekleri vardı onlarada yardımcı oldum memnun kaldıklarına sevindim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    BU Kolyenin tasarımı rahmetli niyaziye aitti bari tasarımını ben yaptım deme rahmetli kendisi için aynı tasarımda bi kolye bundan 3 sene önce kendisi için yaptırmıştı

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    BU Kolyenin tasarımı rahmetli niyaziye aitti bari tasarımını ben yaptım deme rahmetli kendisi için aynı tasarımda bi kolye bundan 3 sene önce kendisi için yaptırmıştı

ya entel bayılıyorum sana ya adam 30 Mart 2008 de üye olmuş nerden bilsin allah aşkına oda tasarlamış işte 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

ya entel bayılıyorum sana ya adam 30 Mart 2008 de üye olmuş nerden bilsin allah aşkına oda tasarlamış işte 

istedigi tarihte üye olabilir gidip niyazinin resimlerine bak boynundaki kolyeyi görürsün.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    mockingboy bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

istedigi tarihte üye olabilir gidip niyazinin resimlerine bak boynundaki kolyeyi görürsün.

entelim ben sana ole bişey yok demedim adam önceden yapıldığını nerden bilsin dedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

bencede arkadaşı suçlamaya gerek yok..

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    ben rahmetliyi tanıyamadım isminide ilk defa duydum zaten eğer ben yapmamış olsaydım zaten yazardım onda gördümde yaptım diye ama aynı şeyler aklımıza gelmiş olabilir az tahribatla ilgili bi tasarım düşünüce herkezin aklına böylebir tasarım gelebilir ama bu benimde aklıma geldi ben görmediğimden ben yaptım dedim zaten ben hiç buluşmalarada katılamadım görme şansım yoktu anlayacağın
Toplam Hit: 9464 Toplam Mesaj: 70