El İşçiliği Gümüş Tahribat Kolyesi
-
brainiac bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkür ederim kardeş arkadaşlar çekinceli yaklaşıyor elbette haklılar.ürün yaklaşık 8 gram ve 25 lira 5 civarında GG alıyor.yani kalan yaklaşık 20 lira işte emeğin karşılığı:)))fakat biz bunu inanın kar amaçlı düşünmüyoruz. Dükkanda son zamanlarda moda olan isim kolye siparişi alıyoruz zinciriyle birlikte yaklaşık 4 gram geliyor ve 50 liraya yapıyoruz gerisini siz düşünün ::))) ama şaşırtıcı şeylerde olmuyor deyil arkadaşlar hesap noma yolluyorlar ve biz siparişlerini daha sonra yolluyoruz..Onlara güvenlerinden ötürü teşekkür ederim....
-----------------------------hacı benımde kafamda var öyle mesela aynı bu tip
A harfi altındada AbdullahAzad uzun kaçar sanırım ama
böle bişi aynı bunun gibi maliyet ne kadar oluyor size :)
-
sen çizimini yap yolla aynı rakama çıkartırız.
-
2 3 müridimeze gönderdim ayrıca daha farklı istekleri vardı onlarada yardımcı oldum memnun kaldıklarına sevindim :D
-
BU Kolyenin tasarımı rahmetli niyaziye aitti bari tasarımını ben yaptım deme rahmetli kendisi için aynı tasarımda bi kolye bundan 3 sene önce kendisi için yaptırmıştı
-
EntelKoylu bunu yazdı:
BU Kolyenin tasarımı rahmetli niyaziye aitti bari tasarımını ben yaptım deme rahmetli kendisi için aynı tasarımda bi kolye bundan 3 sene önce kendisi için yaptırmıştı
-----------------------------ya entel bayılıyorum sana ya adam 30 Mart 2008 de üye olmuş nerden bilsin allah aşkına oda tasarlamış işte
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------ya entel bayılıyorum sana ya adam 30 Mart 2008 de üye olmuş nerden bilsin allah aşkına oda tasarlamış işte
istedigi tarihte üye olabilir gidip niyazinin resimlerine bak boynundaki kolyeyi görürsün. -
EntelKoylu bunu yazdı:
mockingboy bunu yazdı:
istedigi tarihte üye olabilir gidip niyazinin resimlerine bak boynundaki kolyeyi görürsün.
-----------------------------entelim ben sana ole bişey yok demedim adam önceden yapıldığını nerden bilsin dedim
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------bencede arkadaşı suçlamaya gerek yok..
-
ben rahmetliyi tanıyamadım isminide ilk defa duydum zaten eğer ben yapmamış olsaydım zaten yazardım onda gördümde yaptım diye ama aynı şeyler aklımıza gelmiş olabilir az tahribatla ilgili bi tasarım düşünüce herkezin aklına böylebir tasarım gelebilir ama bu benimde aklıma geldi ben görmediğimden ben yaptım dedim zaten ben hiç buluşmalarada katılamadım görme şansım yoktu anlayacağın