El Titremesini Azaltmak
-
pipeti tuttugunda nefesını ver ve tut bakalım degısıklık gorecekmısın
-
bende el titremesi, kalp çarpıntısından dolayı doktora gitmiştim. dideral diye bi hap vermişti. sabahları tok karnına yarım alıyordum. araştır istersen.
yalnız hatırladığım kadarıyla ilacın tedavi edici özelliği yoktu.
-
bilek ve avuç çalışması yaparsan titreme gidiyor müdür.
bende hiç kas yokken it gibi titriyordum. kol omuz bilek çalışmaya başlayınca demir gibi oldu ellerim.
onu bunu bilmiyorumda neredeyse herşeyin ilacı spormuş. spor yap farkı gör.
-
Hocam agirlik calis kol ve gogus olarak. Şınav en ideali.
-
DadasAdam bunu yazdı
Benim bildiğim sigara da titreme yapar, içiyorsan bırak hocam. Kol kası çalışmanın da çok faydası olur. Dumbell set al çalış derim.
aynen katılıyorum, sigaranın neden olduğu sık rastlanan durumlardan biri. içiyorsan sigarayı azalt kesinlikle iyi gelir.
-
Sabah kalkınca bi tek viski iç hocam :)
Alkol az da olsa gideriyor ben bunu keşfettim açıkçası. Ama fazla kaçırırsan fazlalaşıyor :)
-
B gurubu vitamin eksiligi olabilitesi yüksek,
alkol alıyorsan yada genetik gibi nedenlerden bu vitamiler eksik olabiilir
-
sigara ve kafein gibi uyarıcı maddelerden uzak dur. Bi nörolojiye tetkik yaptırabilirsin ama alkol alınca titremen geçiyorsa çok büyük ihtimalle fizyolojik tremordur. Beta bloker kullanırsan iyi gelir. İş yapmadan önce yarım dideral alırsın rahatlarsın hocam
-
erebos bunu yazdı
Malum Laboratuvar da hassas işlerle uğraşıyoruz ve çok dikkat etmemiz gerekiyor, bende ise elimde hafif bir titreme problemi var, yani aslında bu problem olarak bile görünmez ama pipet felan tuttuğumda elimde görülmesede pipetin ucunda hissedilir sarsılmalar oluyor.Nasıl geçer n yapılmalı?
(Daha önce forumda böyle bir konu açılmıştı ama arattım bulamadım)
(Not: yüzmeye gidemem:) )
70 kg veya altındaysan 1 x beloc
80 kg ve üstündeysen 2x beloc
ddb için de 1x solian alınabilir
gerçi bu keskin nişancı kürüdür ama madem o kadar hassaslık istiyorsun bunlara katlanacaksın.
-
Çekip laba gir titremesini umursamazsın :|