El Yazısı Aşırı Derecede Çirkin Olanlar
-
Kimler arkadaşlar benim yazdığım yazıya el yazısı filan denilmez abartmıyorum çivi yazısı filan benimkinden güzeldir herhalde bunu nasıl düzelte bilirim nasıl daha güzel okunaklı yazı yazabilirim,
-
Yazını sen okuyabiliyorsan sorun teşkil etmez benim yazım kötüdür ama yazdıgım yazıyı okuyabiliyorum düzeltmeye hacet yoktur oyüzden :)
-
Ne yazık ki çoğu zaman okuyamıyorum ayrıca yazdığım yazıya baltığım zaman bu ne be diyorum kendimden tiksiniyorum, :)
-
evsiz bunu yazdı:
-----------------------------
Yazını sen okuyabiliyorsan sorun teşkil etmez benim yazım kötüdür ama yazdıgım yazıyı okuyabiliyorum düzeltmeye hacet yoktur oyüzden :)
-----------------------------Neye göre kime göre.Adam el yazısıyla iş yerinde bir yazı yazsa ve bunu müdürün okuması gerekse çağırıp onamı okutacak.İlkokullardaki gibi düz çizgiler,Yatay çizgiler yaparak işe başlayabilirsin bence
-
okadar mühim yazıysa pc'den çıktı alır saat başı adamdan yazı isteyecek degil hoş. doktorlarında yazıları okunmuyor ama gidip doktora kardeşim sen ne yazdın bura diye sormuyoruz
-
El yazısının kişiliği yansıttığı söylenir :D kendi el yazım bana çok kötü gelmesine rağmen başta hocalarım olmak üzere bir çok kişi çok güzel bir yazım olduğunu söyler :/ Birde Nedendir bilmiyorum benim 2 türlü el yazım var.Ciddiyim haa :/ bir tanesi italik daha çok ilkokul el yazısı derslerinde öğretilen şekilde biraz daha süslü diğerinde ise normal okunaklı tane tane :D :D ikisi birbirine hiç karışmıyor.Arada ufak tefek karaladığım bir defterim var bazen açıp tekrar okuyorum yazının biri ayrı diğeri ayrı yazı ile :D
Hocam sana tavsiyem sürekli bir şeyler karala.etrafında yazısı güzel biri varsa onun yazılarına benzetmeye çalış yani önünde somut birşyler olsun.Birde yazma hızında bu konuda etkilidir.Belki farklında değilsindir ama hızlı yazıyor olabilirsin.Eğer böyleysen sakin ve yavaş yazmaya özen göster.Bazı harfler üzerinde ufak tefek oynamalar süslemeler yap mesela "z" harfini 3 hatta 4 belirgin farklı şekilde yapabilirsin :D
-
Benim yazımda çok kötü bir tek ben okuyabiliyorum :D çok memnum yazdığım her metin gizli hahahaaa :D.
-
heza bunu yazdı:
El yazısının kişiliği yansıttığı söylenir :D kendi el yazım bana çok kötü gelmesine rağmen başta hocalarım olmak üzere bir çok kişi çok güzel bir yazım olduğunu söyler :/ Birde Nedendir bilmiyorum benim 2 türlü el yazım var.Ciddiyim haa :/ bir tanesi italik daha çok ilkokul el yazısı derslerinde öğretilen şekilde biraz daha süslü diğerinde ise normal okunaklı tane tane :D :D ikisi birbirine hiç karışmıyor.Arada ufak tefek karaladığım bir defterim var bazen açıp tekrar okuyorum yazının biri ayrı diğeri ayrı yazı ile :D
Hocam sana tavsiyem sürekli bir şeyler karala.etrafında yazısı güzel biri varsa onun yazılarına benzetmeye çalış yani önünde somut birşyler olsun.Birde yazma hızında bu konuda etkilidir.Belki farklında değilsindir ama hızlı yazıyor olabilirsin.Eğer böyleysen sakin ve yavaş yazmaya özen göster.Bazı harfler üzerinde ufak tefek oynamalar süslemeler yap mesela "z" harfini 3 hatta 4 belirgin farklı şekilde yapabilirsin :D
-----------------------------Bende sen gibiyim... Birde imza olayı var ama onda da attığım imza bir diğerine benzemiyor...
-
Benimde ya el yazım ve imzam hiç güzel gelmiyor hiç beğenmiyorum
-
Emin olun içinizde benden berbat yazısı olan yoktur. Ama hiç şikayetçi değilim durumdan bunu avantaj olarak kulanmak çok güzel oluyor. Ama benim tavsiyem bir el yazısı bul şöyle30-40 sayfa arkadaşlrındann güzel olsun ama Bundan foto kopi al Ve en baştan üzerinden geçmeye başla 1-2-3 artık sana bağlı olarak zamanla baya kademe kaydedersin.Ben 1 kere denedim yavaştan el yazım kaydı sonra geri bıraktım tabi eski haline geri döndü.
-
Pikacu bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
-----------------------------Bende sen gibiyim... Birde imza olayı var ama onda da attığım imza bir diğerine benzemiyor...
-----------------------------ilkokuldan beri imzalar karşı hep ilgi duymuşumdur bu orta okuldada devam etti türkçe ögretmenimin imzasına hayran kalmışımdır hep :D sürekli imzamı türetirim en güzelini en iyisini en farklısını bulana kadar da devam edicek okuldaki fişlerin üzerine az geç yazıp hocalarımın imzalarınıda taklit etmedim degil :D millet sınıf sınıf getirtir bana imza attırırdı :D bir defasında muzik dersine geç kalmıştım hoca yine yok yazmış geç yazıp imzasını attım :D o günde akslik sınıf defterinin üzeridne ayran döküldü battı defter yoklama fişini tekrar yazıyorlar müzik ögretmeni alla lla burak sen en zaman geldinde ben seni geç yazdım demişti :D az gülmedim o zaman :D normal olarak benimde el yazım kötüdür benden başka kimse okuyamaz diyebilirim fakat normal yazdıgım zaman gayet iyi yazarım :D bu zaman kadar hiç kasıntım olmadı yazı ile ilgili bu saatten sonrada olacagını sanmıyorum :D