El Yazısı Aşırı Derecede Çirkin Olanlar
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------
Pikacu bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
El yazısının kişiliği yansıttığı söylenir :D kendi el yazım bana çok kötü gelmesine rağmen başta hocalarım olmak üzere bir çok kişi çok güzel bir yazım olduğunu söyler :/ Birde Nedendir bilmiyorum benim 2 türlü el yazım var.Ciddiyim haa :/ bir tanesi italik daha çok ilkokul el yazısı derslerinde öğretilen şekilde biraz daha süslü diğerinde ise normal okunaklı tane tane :D :D ikisi birbirine hiç karışmıyor.Arada ufak tefek karaladığım bir defterim var bazen açıp tekrar okuyorum yazının biri ayrı diğeri ayrı yazı ile :D
Hocam sana tavsiyem sürekli bir şeyler karala.etrafında yazısı güzel biri varsa onun yazılarına benzetmeye çalış yani önünde somut birşyler olsun.Birde yazma hızında bu konuda etkilidir.Belki farklında değilsindir ama hızlı yazıyor olabilirsin.Eğer böyleysen sakin ve yavaş yazmaya özen göster.Bazı harfler üzerinde ufak tefek oynamalar süslemeler yap mesela "z" harfini 3 hatta 4 belirgin farklı şekilde yapabilirsin :D
-----------------------------Bende sen gibiyim... Birde imza olayı var ama onda da attığım imza bir diğerine benzemiyor...
-----------------------------ilkokuldan beri imzalar karşı hep ilgi duymuşumdur bu orta okuldada devam etti türkçe ögretmenimin imzasına hayran kalmışımdır hep :D sürekli imzamı türetirim en güzelini en iyisini en farklısını bulana kadar da devam edicek okuldaki fişlerin üzerine az geç yazıp hocalarımın imzalarınıda taklit etmedim degil :D millet sınıf sınıf getirtir bana imza attırırdı :D bir defasında muzik dersine geç kalmıştım hoca yine yok yazmış geç yazıp imzasını attım :D o günde akslik sınıf defterinin üzeridne ayran döküldü battı defter yoklama fişini tekrar yazıyorlar müzik ögretmeni alla lla burak sen en zaman geldinde ben seni geç yazdım demişti :D az gülmedim o zaman :D normal olarak benimde el yazım kötüdür benden başka kimse okuyamaz diyebilirim fakat normal yazdıgım zaman gayet iyi yazarım :D bu zaman kadar hiç kasıntım olmadı yazı ile ilgili bu saatten sonrada olacagını sanmıyorum :D
-----------------------------Bende sürekli imza değiştiriyorum... Ama birgün en güzelini atacağım...
-
Arkadaşlar imzan ile bir sıkıntım yok konu imzaya ve ilkolula gitti yav hahahahaha :)
Neyse elim dönmüyor bir türlü arkadaşlar beceremiyorum yanımda güzel yazısı olanlar var ama elim bir türlü dönmüyor yazamıyorum onun gibi,
-
Bende bir türlü aynı imzayı atamıyorum :) yazı olarakta kendi yazımı genelde okuyamam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Arkadaşlar imzan ile bir sıkıntım yok konu imzaya ve ilkolula gitti yav hahahahaha :)
Neyse elim dönmüyor bir türlü arkadaşlar beceremiyorum yanımda güzel yazısı olanlar var ama elim bir türlü dönmüyor yazamıyorum onun gibi,
-----------------------------Valla hocam zorlamadan olmaz,döndürecen bir türlü :D pratik yaptıkça yavaş yavaş döner.Ama senin için bu kadar önemli değilse zorlamaya gerekte yok yani.