Elazığ Nasıl Bir Yer ?
-
Arkadaşlar yakında Elazığ a gitmeyi düşünüyorum iş için. 6 yıl orada kalmam gerekebilir o yüzden nasıl bir yer neler vardır oralı olan varsa bilen giden gören yaşayan var mı aramızda?. Bir Lojistik firmansıın il müdürlüğü gibi bi şeyi olucam yani ne geldi ne gitti araç takibi felan filan günde 4 saat felan çalışıcam geri kalan saatlerim boş olucak bazen de tam gün çalışabilirim yoğunluğa göre. Bu yüzden giden göreb varsa 1. ağızdan öğrenmek istiyorum.
-
İzmirden gidiyorsan vay haline,
-
dediğin işi yaparsan rahat olursun çünkü fazla büyük bir yer değil...benim gördüğüm kadarıyla küçük bir yerdi... giriğinde bir alış veriş merkezi vardı "miss" le başlayan bir ismi vardı alışveriş merkezinin onun dışında pek bir şey hatırlamıyorum havası izmirinki gibi değil soğuk ve yaz bir havası vardı baraşın etkisinden dolayı değişmiş olabilir... benim kardeşim Fırat üniversitesinde okumuştu orada kendisini ziyarete gittiğimde edindiğim bilgi bu kadar...
ha bir de her şehirdeki gibi kalesi vardı...
sıkıntı yaşamassın inşallah... yanımıyorsam benim bir arkadaşım hala orada hem okuyor hem çalışıyor... bir faydası olacaksa arkadaşa uşalmam mumkün..
-
sorun olmaz gitmem 1 kaç ay var ama eğer çok sıkıntı çekeceksem gitmek istemem doğrusu. İzmir den gidiyorum evet ama burada da çok bi şey yapamıyorum. Sosyal konuda bir tane bile arkadaşım yok zaten :D o yüzden sosyal bi sıkıntı yaşamam heralde
-
arkadaşlar okuyorlar orda,pek memnunlar,beklentilerinin üstündeymiş sosyal yaşantı.Zaten küçük yerde maaşın iyise kralsın.
-
hacı 2 büyük caddesi olan normal bir şehir okul zamanları çarşısı kalabalık oluyor gezecek yerleri var sıkılırsan malatyaya gidersin 1 saat orası daha büyük kafeler sinemalar marka mağazalar falan herşey var bi deniz yok izmir gibi gözünü gönlünü açacak biyer bekleme bide ;) bizimkiler kebanda oturuyolar bende bikaç kez gezdim elazığ çarşısını alışveriş için
-
Elazığ insanı iyidir. bende diyarbakırda üniversite okuyorum.. elazığlı arkadaşlarım var iyi insanlar fakat biraz saf falan vs 1 2 ay zorlanırsın.. memleket gül gibi ama insanı biraz ayarı kaçıyo :) tatlılardır lan sev onları
-
yolum düştü bir hafta misafir kaldım İstanbuldan gitmeme rağmen beklentilerim çok üstüne bir şehrimiz idi fırsatım olursa eğer yine gitmekten sakınca duymayacağım şehirlemiz arasındadır
-
yunusdogan bunu yazdı
Elazığ insanı iyidir. bende diyarbakırda üniversite okuyorum.. elazığlı arkadaşlarım var iyi insanlar fakat biraz saf falan vs 1 2 ay zorlanırsın.. memleket gül gibi ama insanı biraz ayarı kaçıyo :) tatlılardır lan sev onları
aboo. elazığ insanı saf olur mu abi dikkat et öyle bi çarparlar ki adamı fark edemezsin :F
onun dışında memleket iyi gibi hayat pek ucuz değildir fazla gezilip görecek yeri de yoktur.
edit : ne okuyorsun hocu ?
Kreyzi tarafından 31/Oca/13 22:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
aboo. elazığ insanı saf olur mu abi dikkat et öyle bi çarparlar ki adamı fark edemezsin :F
onun dışında memleket iyi gibi hayat pek ucuz değildir fazla gezilip görecek yeri de yoktur.
edit : ne okuyorsun hocu ?
arap dili ve edebiyatı okuyorum şimdi elazığ insanı istanbul elemanına göre saftır yani :) ben kendime göre diyim yani :)
Harput köftesi yersin maden diye bi yer oranın yollarını yapan personelin zamına koyim ... oh be içimde kalmasın :D -
Abi tunceliye giderken mecbur elazığta bekleme yapıyoruz tunceli arabalarına binmek için
Şehir olsun , insanlar olsun hiç çekici gelmiyor daralıyorum valla :)
İnsanları falan terminalde neredeyse adamı yiyecekler gibi davranıyorlar s.kmeye yer arıyorlar
o yüzden dikkat et kendine . . .
Sana en detaylı açıklamayı muridlerden sleymn yapar orada okuyor ...