folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektiriğe Ve Doğalgaza %9 Zam

Elektiriğe Ve Doğalgaza %9 Zam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hadi doğalgazı anladım dolara endexli (petrolu, doğalgazı amerikadan almıyoruz gerçi arap ülkelerinden geliyor ama hadi neyse)

Elektriğe neden zam geliyor? Amerikadan kablomu çekili bize? kendi barajlarımızdan elektrik üretiyoruz. Enerji reformları da yapıldı heryer rüzgar gülü, güneş paneli doldu, bizim aramızda bile 2-3 tane güneş santrali kuran adam var. Ampuller daha az elektrik tüketiyor, elektronik aletler daha az elektrik tüketiyor. %9 zam nerden geliyor elektriğe ?

Çünkü elektriğin çoğunluğunu doğalgaz santralleri ile üretiyoruz.

elektrik%20üretim%20kaynakları%20dağılımı

Kaynak : http://www.emo.org.tr/genel/bizden_detay.php?kod=88369

SerYolcu tarafından 30/Eyl/14 20:48 tarihinde düzenlenmiştir

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Cesnist tarafından 30/Eyl/14 20:57 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

%9 normal beyler abartmayın ,  % 10 yapsalardı ozaman ağır olurdu

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Maliye Bakanı Mehmet şimşek; Bugünkü fiyat artışlarına rağmen Eurostat verilerine göre AB ülkeleri arasında konut ve sanayi doğalgaz fiyatında en ucuz ülkeyiz.

bu adamlar resmen bizimle t*ş*k deçiyor yemin ediyorum, psikolojim bozuldu.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

makarnayı pişirmeden yerler artık, bedavadan kullananların da,onlardan ücretini temin edemeyen devletin başındakilerinin de anasını avradını...

Bortubocek sever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı

Hadi doğalgazı anladım dolara endexli (petrolu, doğalgazı amerikadan almıyoruz gerçi arap ülkelerinden geliyor ama hadi neyse)

Elektriğe neden zam geliyor? Amerikadan kablomu çekili bize? kendi barajlarımızdan elektrik üretiyoruz. Enerji reformları da yapıldı heryer rüzgar gülü, güneş paneli doldu, bizim aramızda bile 2-3 tane güneş santrali kuran adam var. Ampuller daha az elektrik tüketiyor, elektronik aletler daha az elektrik tüketiyor. %9 zam nerden geliyor elektriğe ?

Çünkü canım şeyhim, ülkede kullanılan elektriğin %50'sini üretebiliyoruz anca, kalanı ithal :)))))

Bloom demiş ayrıca unuttum ben onu, elektrik üreten firmaların büyük kısmı da doğalgazdan üretiyor :') (dipnot %45 olması gerek onun, eski bir foto o[yada ben yanlış hatırlıyorum, güncelmiş]) 

SweetyVolty tarafından 30/Eyl/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Çünkü canım şeyhim, ülkede kullanılan elektriğin %50'sini üretebiliyoruz anca, kalanı ithal :)))))

Bloom demiş ayrıca unuttum ben onu, elektrik üreten firmaların büyük kısmı da doğalgazdan üretiyor :') (dipnot %45 olması gerek onun, eski bir foto o[yada ben yanlış hatırlıyorum, güncelmiş]) 

la nası güncelmiş o

karadeniz bölgesinde akar su bırakmadılar ortalığın mk lar dağları delip suların yönlerini değiştirdiler yüzlerce  mw düzeyinde hidroelektrik santral kuruldu hala daha yetmiyor  uzak ara önde doğalgaz

peki bukadar enerji nereye gidiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

%9 normal beyler abartmayın ,  % 10 yapsalardı ozaman ağır olurdu

Adam haklı a.q,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ham bu zam degil lütfen   doğru bilelim  yüzde 9cuk zamcık

https://www.youtube.com/watch?v=xvBCWgMwkck

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Elektrik ve doğalgaz kullanan birisi olarak aslında tepki göstermek istiyorum. Çıkıp Ankarada TBMM önünde bağırarak isyan etmek ve bu zamların hesabını sormak istiyorum. Maliye ve Enerji Bakanlarına sorular sormak istiyorum bağırarak.

Ama bunları yaparsam, bu devletin kahraman polisi sahip olduğu bütün jopları götüme sokar.

İşte bu yüzden sesimi çıkaramıyorum.

Zamların nedeni budur...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 5170 Toplam Mesaj: 49