folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektiriğe Ve Doğalgaza %9 Zam

Elektiriğe Ve Doğalgaza %9 Zam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

zama karşıyım ben hacı. herşey tamam da zam olmadı ya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Tepedekiler halkı pek siklemiyor. 1 milyarı geçmiş şatonun inşaatı...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bu memlekette herşey olur, 10 yıl sonra o şatonun arazisini B2 arazisi yapıp ben burda oturuyordum diyip tapusunu alsa bile şaşırmam.

Padişahlık gelse de böle angarya kanunlarla fln uğraşmaktan kurtulsak, formalite icabı var kanun kural ztn

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bu memlekette herşey olur, 10 yıl sonra o şatonun arazisini B2 arazisi yapıp ben burda oturuyordum diyip tapusunu alsa bile şaşırmam.

Padişahlık gelse de böle angarya kanunlarla fln uğraşmaktan kurtulsak, formalite icabı var kanun kural ztn

Şeyhim , paran var pulun var . Paradan daha değerli olarak Programlama bilgin var , niye duruyon abi Türkiye de gitsene ya :S Benim imkanım olcak , bu ülkeye adımımı atmam.

ersn tarafından 01/Eki/14 16:41 tarihinde düzenlenmiştir

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Şeyhim , paran var pulun var . Paradan daha değerli olarak Programlama bilgin var , niye duruyon abi Türkiye de gitsene ya :S Benim imkanım olcak , bu ülkeye adımımı atmam.

siktiriboktan kanunları olan , kimsenin gitmeye bile tenezzül etmediği  harika yerleri olan , süper imkanları olupta değerlendirilmeyen bu ülkede zegin olup yaşamak çok güzel olurdu bence.

herkes sığır sürüsü gibi asgari ücrete çalışırken sen istediğin gibi at koşturuyorsun. bence burada yaşaması daha mantıklı.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    Amk ulkesınde bazı yavsakların ve yakınlarının cebi dolacak tuketımden fazla dogal gaz anlaşması yapıp fazlasını satamayan ve sırf bu yüzden bir hiçbir bir barajı yüzde yüz elektırık uretemeyen ve fazla dogalgazla elektırık üreten bir ulkedeyız amk kuzey ıragın bir dönem elektırıgını biz karsılarken ne olduda sımdı o elektırık dogal gazdan karsılanıyo. Bu arada bu güneş paneli ısı yapan arkadaşlar PM beklıyorum soracaklarım var

Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

aha bakın paralar nereye gidiyo 

MİLLET AÇ, BEYLER LÜKS PEŞİNDE...

30 Eylül 2014 Salı 11:24

BAŞBAKAN Davutoğlu geçen hafta kamuda israf yaşandığını ve kiralık araçlara üst sınır konulmasını istedi. Ancak Meclis bu uyarıya rağmen sıfır modelleriyle yenileyeceği kiralık araçları daha bir lüks sınıftan almaya karar verdi. Bu karar Meclis’in makam aracı giderini de ikiye katlayıp 3.9 milyon liraya çıkaracak.

http://www.yuzdeyuzhaber.com/politika/millet-ac-beyler-luks-pesinde-h11614.html

bütün makam araçlarını iptal edip bisiklet vermek lazım aslında ama bizim halk kraldan çok kralcı :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O kiralık araçlarla tam bir vurgun yapıyorlar. 

Birisi arazide çalışıyor araba veriyorlar. Diğeri ofiste çalışıyor ona da araç veriyorlar. Ofisteki arabayı bir yerine sokacak. Üstelik heryerden servis var. Devletin imkanlarını istedikleri gibi kullanıyorlar. Amk çocukları. Devletin arabası 15 senede 130 binde kiralık araç 3 senede 50 bin dolmadan değiştir. Ota boka kiralık kullandırıyorlar. Davutoğlu doğru söylüyor. Bokunu çıkardılar.

Toplam Hit: 5617 Toplam Mesaj: 49