Elektiriğe Ve Doğalgaza %9 Zam
-
zama karşıyım ben hacı. herşey tamam da zam olmadı ya
-
Tepedekiler halkı pek siklemiyor. 1 milyarı geçmiş şatonun inşaatı...
-
Bu memlekette herşey olur, 10 yıl sonra o şatonun arazisini B2 arazisi yapıp ben burda oturuyordum diyip tapusunu alsa bile şaşırmam.
Padişahlık gelse de böle angarya kanunlarla fln uğraşmaktan kurtulsak, formalite icabı var kanun kural ztn
-
HolyOne bunu yazdı
Bu memlekette herşey olur, 10 yıl sonra o şatonun arazisini B2 arazisi yapıp ben burda oturuyordum diyip tapusunu alsa bile şaşırmam.
Padişahlık gelse de böle angarya kanunlarla fln uğraşmaktan kurtulsak, formalite icabı var kanun kural ztn
Şeyhim , paran var pulun var . Paradan daha değerli olarak Programlama bilgin var , niye duruyon abi Türkiye de gitsene ya :S Benim imkanım olcak , bu ülkeye adımımı atmam.
ersn tarafından 01/Eki/14 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ersn bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Şeyhim , paran var pulun var . Paradan daha değerli olarak Programlama bilgin var , niye duruyon abi Türkiye de gitsene ya :S Benim imkanım olcak , bu ülkeye adımımı atmam.
siktiriboktan kanunları olan , kimsenin gitmeye bile tenezzül etmediği harika yerleri olan , süper imkanları olupta değerlendirilmeyen bu ülkede zegin olup yaşamak çok güzel olurdu bence.
herkes sığır sürüsü gibi asgari ücrete çalışırken sen istediğin gibi at koşturuyorsun. bence burada yaşaması daha mantıklı.
-
Amk ulkesınde bazı yavsakların ve yakınlarının cebi dolacak tuketımden fazla dogal gaz anlaşması yapıp fazlasını satamayan ve sırf bu yüzden bir hiçbir bir barajı yüzde yüz elektırık uretemeyen ve fazla dogalgazla elektırık üreten bir ulkedeyız amk kuzey ıragın bir dönem elektırıgını biz karsılarken ne olduda sımdı o elektırık dogal gazdan karsılanıyo. Bu arada bu güneş paneli ısı yapan arkadaşlar PM beklıyorum soracaklarım var
-
aha bakın paralar nereye gidiyo
MİLLET AÇ, BEYLER LÜKS PEŞİNDE...
30 Eylül 2014 Salı 11:24BAŞBAKAN Davutoğlu geçen hafta kamuda israf yaşandığını ve kiralık araçlara üst sınır konulmasını istedi. Ancak Meclis bu uyarıya rağmen sıfır modelleriyle yenileyeceği kiralık araçları daha bir lüks sınıftan almaya karar verdi. Bu karar Meclis’in makam aracı giderini de ikiye katlayıp 3.9 milyon liraya çıkaracak.
http://www.yuzdeyuzhaber.com/politika/millet-ac-beyler-luks-pesinde-h11614.html
bütün makam araçlarını iptal edip bisiklet vermek lazım aslında ama bizim halk kraldan çok kralcı :|
-
O kiralık araçlarla tam bir vurgun yapıyorlar.
Birisi arazide çalışıyor araba veriyorlar. Diğeri ofiste çalışıyor ona da araç veriyorlar. Ofisteki arabayı bir yerine sokacak. Üstelik heryerden servis var. Devletin imkanlarını istedikleri gibi kullanıyorlar. Amk çocukları. Devletin arabası 15 senede 130 binde kiralık araç 3 senede 50 bin dolmadan değiştir. Ota boka kiralık kullandırıyorlar. Davutoğlu doğru söylüyor. Bokunu çıkardılar.