Elektriğe Yeni Zam Yolda, %15 Daha Geliyor...
-
yılbaşından bu yana elektriğe toplam %65 zam gelmiş
-
Tek Cevap: Durmak Yola devam...
-
memura yapılan zammın acısını çıkarıyor gözü dönmüş asalaklar
-
zamı yapanların Allah 1001 türlü belasını versin..
zam yapanlar suçlu değil de halk suçlu gibi gösteriliyo her gün televizyonlarda.. yok tasarruf yapın.. akıllı ampuller..
1 yıl içinde yapılan zamların toplamı %75 olmuş.. başka ülkelerde oluyormudur sizce böyle bişey ??
akp nin basiretsizliği, ezikliği, acizliği her seferinde kendini kanıtlıyor.. geldiği günden bu yana cumhuriyet tarihinde bu güne kadar yapılmayan zammı ve borçlanmayı gerçekleştirdiler dün tefe-tüfe fiyatları açıklandı.. beklenenin çok altında geldiği söyleniyor.. tabi alıştı bizim halkımız.. her ay yüksek enflasyona.. zamma... normal fiyatlar artık şaşırtıyor insanı çok doğal.. cari açık aldı başına gidiyor..
1923-2002 = 180 milyar $
2002-2007 = 400 milyar $ dış borç
son sözüm burada tayibin ve akp nin şakşakçılığını yapanlara;
o ampulleri bi tarafınıza doya doya sokun.. özellikle %47 lik ayak takımı soksun.. hatta sokup sokup çıkartın tasarruf yaparsınız....... ne de olsa bunlar sizin eseriniz..
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
Tek Cevap: Durmak Yola devam...
-----------------------------hadi leynn
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------off yarasın hacı rusya olur da vanayı kısarsa o zaman ne olur iyiki ekonomiyi süper idare eden elhamdülillah müslüman bir hükümetimiz var kendileri için değil allah için çalışıyor adamlar
Ama dur bi laf vardı yaw?? heh diğerleri yapmıyo mu :)
Bide şey vardı.dur geliyo.. ecevit zamanında doların 1 gecede 2 ye katlandığını da biliyoz :)
-----------------------------
aynen hacı klasikle$ti artık :)
benim anlamadıgım diger siyaset konularında akpyi savunan arkada$lar böle konulara girip neden 2 satır bi$i yazmazlar. :/
bo$ver gecirsinler. hak bu millete. az bile.
-
@1905
Akıllı Ampül yoktur.
Akıllı olsa Ampül olmaz :l
Not: Hoca eleştiri biraz ağır kaçmış sanki ama belli olmaz. Bi bakarsın herkes seni seviyor :))
-
tayyipçiler yazın? ben ödeyebiliyorum bu zamlı faturayı ödeyemeyenlerden banane mi diyeceksiniz? babanızın annenizin işi batana kadar ekonomi çok iyi gidiyo mu diyefceksiniz? evinize meyve sebze alamayıncaya kadar enflasyon düşüşte mi diyeceksiniz? at gözlükleriniz ne zaman çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum
-
haberlerde %34 gösteriodu toplamda.
gerekçe tek in bu oranlarda zam istemesiymiş onlarda kabul etmişler :S
-
Samsunda meydanda seçim konuşması için geldiğinde bir yerde pankart vardı Elektiriğe 5 yıldır hiç zam yapmadık diye ondan sonra bi seçildiler a.q %80a yakın zam geldi 1 yılda