Elektriğe Yeni Zam Yolda, %15 Daha Geliyor...
-
benim kuzenin kocası da ilk beş yılda hiçbişeye zam yapmadı die akpciydi şimdi ne ana bırakıyo ne başka bişi herkez sonradan ne mal olduklarını anlıyorda iş işten geçiyor bu ülkeden medet umuyomuyum hayır! çünkü bundan sonrada başımıza namuslu birini getirmeyiz biz... hoş ülkede doğru düzgün namuslu siyasetçi de yok ama neyse...
-
yalnız hesabınız doğru mu? mesela ilk zam %10 ikinci de %10da toplam %20 olmaz. 100+10 110+11 = %21 olur mesela
-
milleti zikmekte sınır tanımadık
Durmak Yok Yola Devam
"yeniden Türkiyem yine yeni yeniden..." (akp seçilince böyle bi şarkı çalıyordu ya!!)
-
Aslında iyi ki kapatılmadı diyorum.
Bu millete s*ke s*ke, onları s*ktiklerinin farkına vardırıcak bunlar.
O zaman millet anlıcak bunların aslında ne mene bişi olduklarını.
Kapatılsaydı başka birilerinde kalırdı ihale. Çok güzel oldu böyle.
Geçir tayyibim geçir , daha 3 ay var %25 daha geçir %100 e tamamla.
-
yeti artık amq ananıda geminide al züktür git emeklinin çalışanın belini büktün yetti amq
zam üstüne zam
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
benim kuzenin kocası da ilk beş yılda hiçbişeye zam yapmadı die akpciydi şimdi ne ana bırakıyo ne başka bişi herkez sonradan ne mal olduklarını anlıyorda iş işten geçiyor bu ülkeden medet umuyomuyum hayır! çünkü bundan sonrada başımıza namuslu birini getirmeyiz biz... hoş ülkede doğru düzgün namuslu siyasetçi de yok ama neyse...
-----------------------------osman var erbakan var erkan mumcu var ararsan var yani
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------osman var erbakan var erkan mumcu var ararsan var yani
----------------------------Erbakan dedin demi yanlış okumadım :S
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
evet hocam erkan mumcu son seçimlerde adam giremedi inş gelecek seçimlere diyorum oyum kesinlikle bu herife dp oluşumunda bu adamın yaptığını kimse yapmazdı ama ellediler adamı... erbakanı k bakma ama g*tüme don die almam bu benim siyasi görüşüm senin için değerlidir bilemem...şu akp için söylenen sözler için birkaç atasözüm var onları sıralıyıp noktalicam :d
durmak yok yola devam nasıl olur peki 2s kuralıyla ya seve seve ya s*ke s*ke
tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın (bize tecavüz ettiren %47'nin...)
s*kersen yaranırsın (akpnin birinci sloganı)
-
amin...:) ne alaka demeyin kesin ..dini karistirir bu zamla ilgili aciklama yaparken ..
yola devam bakam nereye ve ne zamana ..kadar ...
öf öfff..