folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Elektriğin Yönünü Değiştirmek İstiyorum (Resimde Daha Net Anlarsınız)

Elektriğin Yönünü Değiştirmek İstiyorum (Resimde Daha Net Anlarsınız)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam eğer anladıysam dirençli tellerle ( En az şebeke yükünü kaldıracak dirençte ), Diğeride onun 9 katı dirençte iki teli şebekeden gelen akıma bağlarsan zaten elektirik otomatik olarak ayrılacaktır dediğin gibi. Çok mu basit düşündüm :/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Yok ne kacagi hocam ses kontrolu icin bir sey yapacaktim da o is oyle benim dusundugum gibi degilmis daha temiz bir anlatomla soracagim yada hazirini buldum onu alacagim bakayim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam eğer anladıysam dirençli tellerle ( En az şebeke yükünü kaldıracak dirençte ), Diğeride onun 9 katı dirençte iki teli şebekeden gelen akıma bağlarsan zaten elektirik otomatik olarak ayrılacaktır dediğin gibi. Çok mu basit düşündüm :/

çok güç harcar hocam o iş görmez =)

Zugzwang
Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 14