folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektrik-Elektronik Mi Elektronik Mi Yoksa Bilgisayar Mühendisliği Mİ?

Elektrik-Elektronik Mi Elektronik Mi Yoksa Bilgisayar Mühendisliği Mİ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evt arkadaşlar bu mühendisliklerden hangileri daha iş görür niteliklerdedir size bi danışıyım dedim İş bulma ve Geçerlilik bakımından şimdiden teşşekkür ederim

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mekatronik

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    geleceğin mesleği genetik mühendisliği rulzz =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------
    mekatronik

Çağımızın yeni ve popüler bilimi olarak kabul edilen mekatronik, makine, elektrik–elektronik ve bilgisayar mühendisliğinin evliliğinden doğan; yazılım ve kontrol mühendisliği konularını da aynı çatı altında toplayan disiplinlerarası bir kavramdır.

Daha mantıklı değil mi ? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    meslek lisesi okuyan biri olarka gecen sene aynı zımbırtı düsüncesine ben düsmüstüm =)  bence pc yaz sabah aksam oturuorz hoca pc leri ele gecirior bişeler anlatıyor :D yani ilk sene donanımdan bahsediolar sonra dal seciosn  web - ağ - veri --   şimdi web bölümü kazanmısım bakalım nolcak :D

(:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

kişiden kişiye değişir hoca.ben bilgisayar basinda oturmayi pek sevmeyen biriyim.donanim ve yazilimla hoby olarak kismen ilgileniyorum.

Surekli farkli seyler uzerinde ugrasip,yeni malzemelerle tanismak bana daha ilginc geldi.elektrik-elektronik mühendisligini sectim..memnunum.

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yukarıdaki müh.lerden seçerseniz soruma cevap bulabilirm

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence mekatronik ama yukardakilerden birisi diyosan elektrik - elektronik 
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

code_46 bunu yazdı:
    yukarıdaki müh.lerden seçerseniz soruma cevap bulabilirm

sonucta ikiside geleceği olan bi meslek istediğini sec =)

(:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

mekatronikte okadar ayrıntılı ve okadar derinlemesine işleyeceğini(konuları) zannetmiyorum yani bilgisayar bilgin bir bilgisayar mühendisi kadar

elektronik bilgin bir elektronik mühendisi mekine bilgin bir makine mühendisi kadar olacağını zannetmiyorum

benim terciğim elektronik olurdu çünkü dijital elektronikte ister istemez bilgisayarın alt yapını asemblyi vsvsvsvs işleyeceksin  

geli kalanında sen kendini geliştirirsin o diplomayla iş bulma evresi geride kaldı(kısmen) artık adamlar sana ne yaptın(diploma)ın yanında ne yapabiliyorsunuda soruyorlar(bulunduğun anda/zamanda kullanabileceğin bilgilerin) yani anlayacağın kendini geliştireceksin benim fikrimi göre bu ikisi arasında kalmış biri(bende kalmıştım) için en uygunu elektronik olurdu 

şimdi diyeceksin sen ne yaptın

ben fizik okuyorum

ben diplomamla iş yapamam ama bende mekanik elektrik bilgisi(temel olarak yani temel dediysem yüzeysel değil derinlemesine) ve seneye elektronik bilgisayar optik bilgiside olacak ve seçmeleri derslerden seçmeyi düşündüğüm sensörler ve optoelektronik dersi var okuldan mezun olduktan sonra geri bana kalıyor kendimi geliştirmemde bilmem anlata bildimmi 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bende bişi sorcam bilgisayar mühendisliği benim hedeflerimin arasında bilgisayar mühendisliği okurken programlama dillerini öğretiolardır sanırım hangileri bunlar hiç anlamam ama hiç deilse 6 ayda felan öğrenilcek bişimiş bu lise 3. senem az biraz bakarım seneye bakamam hiç deilse hep merakım vardır yani şöle abzürt abzürt yazılar yazmaya şimdiden temelini örenirim üniversitede rahat rahat geçerim sınavları :| mutalak C dir :/ ablam elektonik müh 1. yada 2. sınıfta C C++ öretiolardı :S
Toplam Hit: 2411 Toplam Mesaj: 16