Elektrik Faturalarındaki Artış
-
TaRuZ bunu yazdı
603 tl ödedim. Watta falan bakmadım, umurum olmadı o saatten sonra.
Internet cafedemi yasiosun hocam ?
-
Fakir fakir konuşmayın 200 tl çokmu sanki
Almanya'dakiler taneylee alıyor alaktriği hem..
Daha tam kış gelmedi dolar yükseldiğinde amannn tl ile alıyorum diyenlere "" sıçtığınız bokunuzu atmayın kışın yakarsınız "" demiştim halen geçerli bu sözüm.
Fedöcü ağzıyla gonuşup ülgemizi rezil edmeyin.
-
1400 TL ödedim internet cafe eskiden 800 filan gelirdi
Mycity tarafından 25/Ara/18 00:59 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Bazı aylar faturalar geç okunuyor. Atıyorum 40 günlük fatura gelebiliyor. Ondan fazla çıkabilir. Ancak dağıtım bedeli, sayaç okuma bedeli diye abuk kalemler var. Dağıtım bedeli nedir ? Sanırsın elektriği özel arabayla getiriyorlar.
30 gün yada 31 gün hiç sekmez dağıtım bedeli konusunda enerji cimer bilgi istedim adamlar üşenmemiş yazmış bir sayfa okumaya üşendim artık tüketimi okuyan bir alet alıp noteri çağırıp 1 ay ölctürecem sayaçların bir sıkıntı var gün geçtikçe kw yükseliyor bir gariplik var
Luna sayaç kullanılıyor tekirdağda tredaş kendi veriyor kendisi değiştiriyor mümkün değil bir kombi 40 kw aylık orantılı olarak fazla yaksın
Foxxxxxx tarafından 25/Ara/18 01:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Elektrik dağıtım şirketleri var indirimli elektrik kullanın diyo sayaç okumalarını bunlar yapıyormuş.Telekomun Türknete altyapı sağlaması gibi bişey sanırsam.Varmı böyle kullanan birileri?Ne kadar ucuz olabilir ki.
-
Wort bunu yazdı
Elektrik dağıtım şirketleri var indirimli elektrik kullanın diyo sayaç okumalarını bunlar yapıyormuş.Telekomun Türknete altyapı sağlaması gibi bişey sanırsam.Varmı böyle kullanan birileri?Ne kadar ucuz olabilir ki.
Onlarda ilk olarak ucuz sonra daha pahalı geçiriyorlarmış diye bir söylenti söz konusu. Birisi detaylı inceleme yapsada bizleride bilgilendirse. Yoksa atılan taş, ürkütülen kurbağa misali elektriğe aylık 20 lira az ödeyeceğiz diye 1 hafta araştırma yapmayalım.
-
Antalya 342 TL ödedim. Son bir yıldır en düşük fatura 210 TL geldi. Aq güneş paneli alsak daha karlı olacağız gibi :S
-
genel olarak kışın girmesi ile birlikte en az %30 geçirdiler.. kömüre endekslediler elektrik kömürden ucuz misali oldu..
-
Ben 65 tl ve civari oduyorum genellikle, corlu tarafindayim. Kis gelince zaten siz az yakmaya devam etseniz bile artiriyo adi herifler. Gecenlerde bizim bir arkadasin evine 8.300 tl fatura geldi. Evet 8.300 tl. Gittik itiraz ettik. Adam diyoki saatinizde sorun vardir ama itiraz edip okutabilmeniz icin once faturayi odemenkz gerekli. Sonra itiraz edip geri alabilirsiniz.
Birincisi; ulan gavat biz 8.300 tl’yi nerden getirip odeyelim?
İkincisi; faturayi yazan yavsak hic kestigi faturaya bakmiyo mu? İnsan o faturayi gorunce bir sorun oldugunu anlayip birime haber verir. Ama yok iste.. amk ulkesinde vatandasi ziken zikene..
-
Bende muzdaribim elektrik konusunda. Sabah cikiyorum akşam geliyorum tv ve pc açık oluyor baska birsey olmuyor ama ona ragmen cok geliyor. Isin kotu tarafi faturalar 21 günlük geliyor. Zırt bırt fatura ödemekten bıktım. Yer: istanbul enerjisa